14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăGDPR5 măşti faciale pe care le poţi prepara acasă

5 măşti faciale pe care le poţi prepara acasă

Este important pentru tenul nostru să avem grijă de el şi în fiecare seara să îl curăţăm adecvat. Măştile faciale, aplicate o dată pe săptămână au rolul de a hidrata şi hrăni tenul cu diverşi nutrienţi. Vestea bună este că îţi poţi prepara singură o astfel de masca din ingrediente naturale.

Pentru hidratarea tenului

Dacă nu ai probleme majore cu tenul dar vrei să îl hidratezi, ai la îndemână uleiul de măsline. Îl poţi combina cu avocado pentru un plus de nutrienţi. De asemenea, dacă amesteci iaurt cu un strop de zeamă de lamâie, ai obţinut o cremă hidratantă naturală pentru faţă.

Mască cu argilă

Măştile de faţă cu argilă sunt foarte apreciate, deoarece argila absoarbe excesul de sebum şi stimulează circulaţia sângelui.

Pentru ten sensibil

Tenul sensibil se înroşeşte repede şi trebuie să avem mai mare grijă cu el. Măştile naturale pe bază de iaurt sunt foarte indicate, deoarece au un efect calmant. Adaugă miere în puţin iaurt şi îţi va ieşi o compoziţie pe care o aplici pe faţă. Clăteşte după 10 minute.

Pentru exfoliere

Dacă nu eşti mare fan al argilei, atunci ai la îndemână o altă variantă: apă cu zahăr. Amesteci cele două ingrediente şi o aplici pe faţă. Masează cu mişcări circulare, pentru a-ţi pune sângele în mişcare şi a îndepărta impurităţile.

Pentru tonifierea tenului

Pentru revigorarea tenului ar trebui să încerci o lingură de miere, un albuş de ou şi o lingură de glicerină. Lasă compoziţia să acţioneze 10 minute, după care clăteşte cu apă caldă.

Cele mai citite

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...

Premieră la Londra: Sadiq Khan a fost reales primar al Londrei pentru a treia oară

Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al...

METEO. Mai multe județe afectate de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben pentru intensificări ale vântului, valabilă în următoarele ore, pentru nouă județe și Municipiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă