22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăGDPR5 gadget-uri interesante pentru bucătărie (partea I)

5 gadget-uri interesante pentru bucătărie (partea I)

 Bucătăria este locul în care ne petrecem cel mai mare timp în casa noastră, pentru că este acel spațiu destinat meselor în familie sau cu prietenii, locul unde ne adunăm ca să povestim, să ne simțim bine, camera unde se află mâncarea și desigur, cel mai important, este încăperea unde gătim.

 Orice bucatareasă știe cât de important este să ai ustensilele și aparaturile necesare pentru a găti cele mai bune și sofisticate rețete. Tehnologia a evoluat foarte mult în ultimul timp, din toate punctele de vedere și pe toate ariile posibile, la fel cum s-a extins și în zona uneltelor pentru bucătărie.

 În continuare îți prezentăm 5 gadget-uri foarte interesante pentru bucătărie, pe care cu siguranță ți-ar plăcea să le ai și tu în casa ta.

 1. Cuțitul Global G-2 8-inch Cook

 Bucătarii șefi au început să se dea în vânt după aceste ustensile din oțel, cuţite cu mâner, create de compania Yoshikin în anii 90'€. Acest model de cuțit îl poți găsi pe Amazon, la prețul de 100 de dolari.

 2. Cleștele OXO Good Grips 9-inch cu mânere din nailon

 Această ustensilă a revoluționat ansamblul de unelte pentru bucătărie, de la deschizătoare de conserve, până la cuțite de curățat pentru legume. Cleștele poate părea nefolositor, însă este de fapt foarte bun, pentru că nu mai există riscurile să te arzi dacă vrei să scoți niște legume, carne sau alte ingrediente care sunt foarte fierbinți, din apă sau din tigaie. Acest model îl găsești pe Amazon la prețul de 12 dolari.

 3. De Buyer Swing Mandoline

 Este o ustensilă profesională pe care tot mai multe gospodine o apreciază. Aceasta este foarte bună ca răzătoare, ustensilă de curățat, cuțit sau decupaj, pentru tot felul de ingrediente.

 4. Hârtia de copt Silpat

 Dacă în 1980 era folosit siliconul, acum s-a inventat acest produs durabil, care nu pătează și nu lasă ingredientele să se lipească; de asemenea, este foarte rezistent la cele mai mari temperaturi. Hârtia de copt mai este bună și pentru a rula tot felul de mâncăruri înăuntrul ei, pentru că este făcută dintr-un material flexibil.

 5. Mixerul KitchenAid Artisan 5-Quart Stând

 Acesta a fost introdus prima oară pe piață în anul 1919 și încă este cel mai bun. Seria mixerelor din imagine include un bol de 5-quart care este îndeajuns de încăpător pentru orice fel de mâncare, iar pe lângă asta, nu ocupă mult spațiu pe blatul mobilei de la bucătărie. Se poate găsi pe Amazon pentru prețul de 300 de dolari.

Sursă foto: www.epicurious.com 

Cele mai citite

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...

ANCOM: Veniturile raportate de sectorul telecom din România au stagnat la 3,4 miliarde de euro, în 2023

Numărul utilizatorilor de Internet fix care au ales servicii prin fibră optică a ajuns la cinci milioane, la finele anului 2023, în creştere cu...

Accident suspect în apele teritoriale românești. O navă dinspre Ucraina a ciocnit un alt vas dar și-a continuat drumul până în Bulgaria

O navă care plecase din Ucraina, purtând pavilionul Insulelor Comore, a ciocnit un vas sub pavilionul Tanzaniei, în apele teritoriale românești, în dreptul orașului...
Ultima oră
Pe aceeași temă