1.7 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeGDPRPatru motive ca să alegi electrostimularea

Patru motive ca să alegi electrostimularea

Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv. Concret, o ședință de 20 de minute echivalează cu 3 ore de gimnastică fără întrerupere, iar o ședință de 45 de minute de electrostimulare implică la fel de multă masă și efort muscular precum o sesiune intensivă de gimnastică de 8 ore. Practic, după primele 4-5 ședințe, mușchii devin mai fermi, iar grăsimile sunt eliminate treptat. Pe lângă tonifierea musculară și arderea grăsimilor, sedințele de electrostimulare cresc metabolismul, circulația sanguină și gradul de oxigenare al zonei respective.

Senzația pe care o ai când faci o ședința de electrostimulare este că atunci când faci masaj și jacuzzi în același timp, doar că apa are un grad ușor de aciditate. Practic, tu controlezi ce mușchi vrei să fie mișcați, e că atunci când stai pe un braț în timp ce dormi și simți furnicături când te trezești, doar că senzația este mai intensă și de scurtă durată.

 1. Electrostimularea musculară, tehnică folosită de astronauții NASA

Inițial tehnologia a fost concepută doar pentru astronauții care călătoreau în spațiu. Astăzi, te poți bucură și tu de aceleași avantaje de care se bucurau experții NASA care aveau misiuni pe stația orbitală internațională.

 2. Nu ai nevoie de echipament

Poți să pleci direct de la birou spre un centru de electrostimulare musculară, fără să îți faci griji de echipament. În funcție de salonul pe care îl alegi sau locul unde vrei să faci ședințele, vei fi primi un costum care va fi conectat la aparat sau vei fi așezat în lenjerie pe un pat unde te vei lega la electrozi ca la o electrocardiogramă.

 3. Electrozii pot lucra toate grupele de mușchi

Există un modul de lucru general, dar intensitatea electrozilor amplasați pe fiecare grup muscular este aleasă de client. Electrozii pot lucra toate grupele de mușchi, de la gambe, fesieri, coapse, până la brațe, ceafă și spate, iar pentru fiecare mușchi și grup de mușchi există o varietate de pulsații de la 0 la 100.

 4. Rezultate vizibile de la primele ședințe

Primele efecte vizibile apar cel târziu după a treia ședința, iar după 12 ședințe de electrostimulare se poate vorbi de un efect tonifiant remarcabil. Este foarte important ca aceste ședințe de electrostimulare să fie efectuate pentru început fără pauză, cu o frecvență de minim trei ședințe pe săptămână.

Cele mai citite

Mesajul lui Ciucă de 1 Decembrie

Preşedintele Senatului și al Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a transmis, astăzi, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale."Iubirea de ţară stă în inimă...

Rusia – Ucraina, ziua 646: Scholz spune că Germania este favorabilă negocierilor de aderare a Ucrainei la UE

Cancelarul Olaf Scholz a declarat că guvernul german sprijină deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană cu Ucraina şi doreşte să sprijine această ţară...

Mesajul lui Ciucă de 1 Decembrie

Preşedintele Senatului și al Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a transmis, astăzi, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale."Iubirea de ţară stă în inimă...
Ultima oră
Pe aceeași temă