26.4 C
București
marți, 6 iunie 2023
AcasăFamilieSoțul trebuie să fie pentru soție "uneori tată, alteori frate", susține Gabriela...

Soțul trebuie să fie pentru soție „uneori tată, alteori frate”, susține Gabriela Firea

Ministrul Tineretului și Familiei, Gabriela Firea, unul dintre cei importanți politicieni PSD, consideră că un soț trebuie să fie, pentru soția lui, „uneori tată, alteori frate”.

Gabriela Firea a transmis această idee într-un mesaj postat pe Facebook. Mesajul postat este următorul:

„Soţul ar trebui să fie pentru soţie – în funcţie de împrejurări –, uneori tată, alteori frate, altădată prieten şi întotdeauna bărbat al ei. Dacă va face asta, va avea parte de o atitudine netulburată şi armonioasă din partea soţiei care, de multe ori este mai binevoitoare şi mai jertfelnică, dar alteori, în faţa unor evenimente neînsemnate, se descurajează şi se teme – Pārintele Iosif Vatopedinul”

Postarea de pe Facebook este însoțită de câteva fotografii în care Gabriela Firea apare alături de soțul ei, Florentin Pandele.

Iosif Vatopedinul (1921 – 2009), pe care îl citează ministrul Firea, a fost un călugăr de la Muntele Athos, originar din Cipru. Postarea de pe internet a ministrului Familiei a avut aproape 800 de comentarii și aproape 90 de redistribuiri. Autorii acestor comentarii o felicită pe doamna Firea pentru familia frumoasă pe care o are.

Gabriela Firea este ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse în guvernul Ciucă. În plan politic, ea este prim-vicepreședinte PSD și conduce filiala PSD București. Timp de patru ani, ea a fost primarul general al Capitalei. Despre Firea se spune că este un potențial candidat al PSD la Președinția României. O asemenea variantă fusese evocată chiar de președintele PSD, Marcel Ciolacu. Totuși, Firea a declarat că ar prefera să candideze din nou la Primăria Capitalei.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Iohannis: Viziunea comună a statelor din formatul Bucureşti 9 este esenţială – VIDEO

Klaus Iohannis este, marţi, la Bratislava, la Summitul Formatului Bucureşti 9 (B9), pe care îl coprezidează alături de preşedintele Republicii Slovace, Zuzana Caputova, şi...

Deca: Peste 15.000 de persoane au renunţat la grevă. Se reiau negocierile cu sindicatele

Ministrul Educației, Ligia Deca, a făcut declarații, marți, după întâlnire cu sindicatele, reprezentanții părinților și ai elevilor. Potrivit sindicatelor, săptămâna trecută erau în grevă peste...

Armata ucraineană a lansat mai multe acțiuni ofensive în zona orașului Bahmut

Armata ucraineană efectuează mai multe ''acțiuni ofensive'' în zona oraşului Bahmut, care este ocupat de trupele ruse, a anunţat pe canalul său de Telegram...
Ultima oră
Pe aceeași temă