Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sistem de energie verde pentru spitalele administrate de PMB

În unităţile spitaliceşti aflate în subordinea PMB, ar putea fi implementat Programul “Energie Verde pentru Spitalele” şi vor fi realizate investiţii pentru autonomie şi eficienţa energetică, potrivit unui proiect de hotărâre al Consiliul General al Municipiului București.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.08.2018 - 13:13

"În prezent, Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) are în administrare 19 spitale amplasate pe întreg teritoriul Municipiului. Acestea au în utilizare instalaţii şi echipamente pentru producerea energiei termice, apă caldă, precum şi energie electrică învechite din punct de vedere tehnic şi moral. Astfel, este necesară modernizarea şi eficientizarea procesului tehnologic de producere a energiei termice pentru încălzire şi apă caldă de consum, prin introducerea unor metode moderne de producere a energiei prin centrale termice în cogenerare, centrale termice de trigenerare, panouri solare, panouri fotovoltaice, precum şi alte tehnologii cu utilizarea surselor regenerabile de energie", a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Prin proiectul de hotărâre, care se va discuta în şedinţa Consiliului General din data de 23 august, se solicită atât aprobarea Programului "Energie verde pentru spitalele Municipiului Bucureşti", cât şi împuternicirea ASSMB pentru realizarea studiului de oportunitate pentru implementarea proiectului.

Comentarii

loading...