Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Credit foto: Consiliul UE

Rectificarea bugetară si Start Up Nation: bani pentru 1500 de proiecte din 10.000

Vești proaste pentru antreprenorii care s-au calificat la finanțarea de 40.000 de euro, oferită prin programul guvernamental Start Up Nation: rectificarea bugetară prevede doar 300 milioane de lei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.11.2019 - 15:01

Vești proaste pentru antreprenorii care s-au calificat la finanțarea de 40.000 de euro, oferită prin programul guvernamental Start Up Nation: rectificarea bugetară prevede doar 300 milioane de lei pentru program – bani care, potrivit fostului ministru al mediului de afaceri Ștefan Radu Oprea, ajung pentru 1.500 de firme din totalul de 10.000 de firme câștigătoare.

Ștefan Radu Oprea se arată îngrijorat mai ales de situația oamenilor de afaceri care au accesat deja creditele-punte ale băncilor partenere în proiect, antreprenori care „chiar dacă au finalizat implementarea proiectelor, vor plăti dobânzi, pentru că nu sunt bani alocați pentru ei.”

 În plus, observă Oprea, însuși viitorul programului este amenințat, întrucât Guvernul nu a prevăzut credite de angajament pentru ediția din 2020:

„Ați promis că veți continua, dar până acum constat că doar <<aburiți>> antreprenorii cu <<vom analiza, vom studia, o să facem>>. Constat cu amărăciune că guvernul PNL vrea să ingroape Start Up Nation.” 

Comentarii