Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Programele Rabla și Rabla Plus pentru persoane juridice se prelungesc până la 30 octombrie

Perioada de înscriere a persoanelor juridice în programele "Rabla Clasic" şi "Rabla Plus" a fost prelungită până la data de 30 octombrie 2020.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

29.09.2020 - 17:45

Perioada de înscriere a persoanelor juridice în programele "Rabla Clasic" şi "Rabla Plus" a fost prelungită până la data de 30 octombrie 2020 inclusiv, a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor sau dealerilor auto pentru a cumpăra un automobil nou.

Programul Rabla s-a reluat în acest an la data de 17 martie, cu un buget de 405 milioane de lei, acesta fiind cel mai mare din istoria acestui program de mediu.

Separat, programul "Rabla Plus", dedicat mașinilor electrice sau hibrid, a început la data de 25 martie 2020.

Comentarii