Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Producătorii au scăzut prețul energiei dar acest lucru nu se reflectă la consumator

Preţurile la energia electrică şi la gaze naturale s-au redus consistent la producător, dar acest lucru nu se reflectă şi la consumator, avertizează Călin Popescu Tăriceanu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

29.03.2020 - 12:29

"Cu multe întreprinderi închise din cauza crizei de coronavirus şi cu o iarnă extrem de caldă, preţurile la energia electrică, în special, dar şi cele la gaze naturale s-au redus consistent. Preţul la producător la energia electrică s-a înjumătăţit în doar 30 de zile. Preţul la gaze naturale a scăzut mult sub cel reglementat", a explicat, într-o postare pe Facebook, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Potrivit acestuia, deși producătorii au scăzut prețurile la energie electrică și la gaze naturale, "consumatorul nu vede această scădere şi am vrut să văd care este motivul. Cred că motivul principal este că, deşi preţurile la producător au scăzut, celelalte elemente care intră în preţul final, tarifele la transport şi distribuţie, nu au suferit nici o modificare".

 

Comentarii