35.4 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăEconomiePrăbușire City Insurance. ASF chemată la ordine în Senat

Prăbușire City Insurance. ASF chemată la ordine în Senat

Silvia Dinică, președintele Comisiei Economice a Senatului, cheamă Conducerea Autorității de Supraveghere Financiară – ASF miercuri, în Senat, pentru o primă discuție despre prăbușirea companiei City Insurance.

„Mâine (miercuri – n.r.) am invitat conducerea Au­to­rității de Supraveghere Financiară – ASF la o primă discuție în Comisia Economică a Senatului. Alături de colegii mei, încercăm să aflăm cum a fost posibilă prăbușirea companiei City Insurance”, anunță președintele Comisiei economice, industrii și servicii din Senat, Silvia Dinică.

Autoritatea de Supraveghere Financiară a hotărât săptămâna trecută să retragă autorizația de funcționare a Societății City Insurance și a constatat intrarea în starea de insolvență.

Deși era liderul de piață în domeniul asigurărilor RCA având aproximativ trei milioane de clienți, City Insurance a intrat în faliment.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Grâul, mai ieftin ca înainte de război. Cum este posibil?

Conform Bursei de Valori din Chicago, pe 2 februarie contractele futures pe grâu (cele care „rezervă” achiziția produsului) erau în jur de 875 de...

70% dintre antreprenorii români declară că nu au participat până acum la vreo consultare inițiată de autorități 

Reprezentanții mediului de afaceri din România întâmpină adesea bariere de tot felul în desfășurarea activității, iar una dintre cele mai frecvente nevoi ale antreprenorilor...

Apartamente de vanzare Bucuresti

ANG Luxury Properties are în portofoliu peste 500 de oferte de apartamente de vânzare în București, în valoare de peste 330 de milioane de...
Ultima oră
Pe aceeași temă