Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Poșta Română deschide o cursă auto spre Germania, mai sigură decât transportul aerian

Compania Poşta Română deschide, în premieră, o cursă poştală auto România - Germania, pe traseul Bucureşti - Timişoara - Frankfurt şi retur.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

05.08.2020 - 18:02

Compania de stat Poșta Română a deschis, în premieră, o cursă auto România - Germania, care va  asigura schimbul de trimiteri poştale între aceste două țări.

Transportul se realizează cu autoturisme şi şoferi ai Companiei Naţionale Poşta Română.

Programul curselor este, pentru început, de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi vineri.

"Situaţiile create de închiderea aeroporturilor şi apariţia unor întârzieri necontrolabile în activitatea de livrare ne-au provocat să găsim soluţii alternative de transport. Utilizarea căii rutiere este, poate, cea mai sigură modalitate de livrare la destinaţie a trimiterilor clienţilor Poştei Române", a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române, potrivit unui comunicat, transmis, miercuri, de compania Poșta Română.

Comentarii