23.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăEconomieNegoiță îl acuză pe Barna că e un nou Robin Hood -...

Negoiță îl acuză pe Barna că e un nou Robin Hood – ia bani de la săraci ca să dea la bogați

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, îl acuză pe vicepremierul Dan Barna (USR PLUS) că e un nou Robin Hood, care, spre deosebire de cel din istorie, ia bani de la săraci ca să dea la bogați.

Primarul Negoiță a postat un comentariu în acest sens pe Facebook, susținând că, în proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021, Dan Barna a luat bani de la Sectoarele 3, 4, 5 și 6, care sunt mai sărace, pentru a da bani în plus la Sectoarele 1 și 2, care sunt mai bogate.

„Iată un Robin Hood puţin plecat de acasă, care nu ia de la bogaţi să dea la săraci, ci ia de la săraci să dea la bogaţi, pentru că, fără această modificare, Sectorul 1 oricum are cel mai mare buget din Bucureşti, chiar dacă are cea mai mică populaţie. Faţă de Sectorul 3, Sectorul 1 are pe cap de locuitor un buget mai mult decât dublu înainte de această modificare”, a spus primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, cu referire la vicepremierul Dan Barna.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă