36.4 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăEconomieMinistrul Cîțu propune creșterea pensiilor cu doar 10 la sută, ca să...

Ministrul Cîțu propune creșterea pensiilor cu doar 10 la sută, ca să rămână și bani de alocații

Promisiunea de creștere a pensiilor cu 40 la sută de la data de 1 septembrie 2020 fusese lansată de Guvernul Orban la începutul anului 2020, când încă nu începuse criza coronavirusului, astfel că nu se anticipa criza economică din acest moment.

O altă promisiune fusese și aceea de dublare a alocațiilor pentru copii.

„Propunerea mea este 10 la sută, să avem bani și de alocații, și de investiții. Efortul va fi de 10 miliarde de lei doar pe ultimele 4 luni ale anului”, a precizat, luni seară, ministrul Florin Cîțu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă