Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Hellimed

Ministerul Sănătăţii, licitaţie de până la 33,7 milioane euro pentru achiziţia de defribilatoare

Ministerul Sănătăţii a lansat o licitaţie de până la 160,97 milioane lei (33,7 milioane euro), fără TVA, pentru achiziţia de stimulatoare şi defibrilatoare cardiace, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Share

Catinca Giosanu 0 comentarii

01.12.2019 - 20:09

Licitaţia vizează ”achiziţia publică centralizată, la nivel naţional a stimulatoarelor şi defibrilatoarelor cardiace implantabile, precum şi a accesoriilor acestora”.

Valoarea achiziţiei este estimată între 14,88 milioane lei şi 160,97 milioane lei. Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar achiziţia implică încheierea unui acord-cadru. 

Ofertanţii trebuie să demonstreze că au mai livrat produse similare în ultimii 3 ani calculati de la data limită de depunere a ofertelor. 

Numărul maxim preconizat de participanţi la acordul-cadru este 7, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23 decembrie.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii

loading...