Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Licitație de 30 milioane de euro la RATB pentru modernizarea tramvaielor

Regia Autonomă de Transport București (RATB) a anunțat organizarea unei licitații deschise, în valoare de 135 milioane de lei (30 milioane de euro), pentru reconstruirea și îmbunătățirea parametrilor tehnici și de confort ai tramvaielor tip V3A-M.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 13.04.2018 - 07:48

Criteriul de atribuire va fi prețul cel mai scăzut. Potrivit anunțului de participare, RATB apreciază că se vor încheia estimativ cinci contracte subsecvente, dintre care un contract în acest an și patru contracte în 2019. Cantitatea estimată pentru un contract subsecvent de modernizare este de minimum trei tramvaie și, maximum 12 tramvaie. Valoarea celui mai mare contract subsecvent va fi de 32,4 milioane de lei. Se estimează că primul contract subsecvent se va semna odată cu acordul-cadru, informează Club Feroviar.

În total, în anunțul de participare se precizează că vor fi modernizate minimum trei tramvaie și maximum 50 de tramvaie, sub incidența celor cinci contracte subsecvențe semnate.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 14 mai 2018. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare ete data de 17 mai 2018.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 16 august 2018.

Comentarii

loading...