38.4 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăEconomieÎn pandemie au fost salvate locuri de muncă și companii, susține președintele...

În pandemie au fost salvate locuri de muncă și companii, susține președintele Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, că el personal s-a implicat, alături de Guvernul Orban, în lansarea de măsuri care să contracareze efecteze pandemiei și ale actualei crize economice.

Drept urmare, „în pandemie au fost salvate locuri de muncă și companii”, a susținut șeful statului.

„Economia noastră trebuie să funcționeze în parametri cât mai buni, însă în condiții de securitate pentru noi toți”, a subliniat președintele Iohannis.

Șeful statului a făcut aceste declarații marți, la Timișoara, cu prilejul unei vizite la o fabrică de anvelope.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă