1.1 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeEconomieEconomie internăMcDonald’s deschide magazinul cu numărul 98 la Pitești

McDonald’s deschide magazinul cu numărul 98 la Pitești

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, își extinde rețeaua prin deschiderea unității cu numărul 98, în Pitești. Amplasat în zona de nord a orașului, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 158 B, noul restaurant de tip Drive-Thru este al doilea McDonald’s din Pitești.

Cu un design modern și cu o suprafață generoasă de aproximativ 400 metri pătrați, noul restaurant are o capacitate de 98 de locuri în interior și 60 locuri pe terasă.

Investiția s-a ridicat la peste 11 milioane de lei. Alături de coșurile de colectare selectivă și disponibilitatea de încărcare electrică pentru vehicule, noul restaurant marchează o premieră în portofoliul McDonald’s prin integrarea panourilor fotovoltaice, concepute să genereze energie pentru consumul propriu.

„Ne bucurăm să inaugurăm cel de-al 98-lea restaurant McDonald’s, la Pitești. Investiția subliniază angajamentul nostru de a fi mai aproape de  clienți și de a oferi oportunități de carieră comunităților în care ne desfășurăm activitatea. Ne propunem să continuăm expansiunea cu restaurante moderne, prin care să le oferim clienților noștri servicii de calitate și experiențe plăcute de fiecare dată când ne vizitează”, spune Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

Noul restaurant beneficiază și de o zonă dedicată pentru delivery, concepută pentru a eficientiza fluxul comenzilor.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 98 de restaurante în 30 de orașe, dintre care 52 restaurante cu McDrive și 54 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de peste 5.400 de angajați.

Răzvan Zamfir
Răzvan Zamfir
Răzvan este în presă de două decenii, fiind jurnalist atât de presă scrisă cât și de online. Și-a început cariera scriind articolele la mașina de scris, fiind licențiat în filosofie. Și-a perfectat apoi cunoștințele în jurnalismul de business și financiar. Are în portofoliu nume mari de presă precum Bursa, Capital, Business Cover – pe care l-a coordonat, Economica sau Economedia. Este autor România Liberă din iulie 2023.
Cele mai citite

Percheziții într-un dosar de droguri şi act sexual cu un minor, în Satu Mare

La data de 10 decembrie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare, în colaborare...

George Simion: Festivismul inutil al lui Marcel Ciolacu și condițiile Austriei pentru a intra în Schengen

Aproape de miezul nopții, Marcel Ciolacu a avut o tresărire: a ținut să ne anunțe că a „înfrânt” și că Austria face un pas...

Opt cetățeni din Fâșia Gaza au ajuns în România

Opt persoane evacuate din Fâșia Gaza au ajuns în România în dimineața zilei de duminică, 10 decembrie 2023. Cele opt persoane fac parte dintr-un grup...
Ultima oră
Pe aceeași temă