13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieImobiliareCel mai nou parc de retail din București, deschis în septembrie

Cel mai nou parc de retail din București, deschis în septembrie

Situat în partea de nord a Bucureștiului, în Pipera, și conectat cu mai multe zone rezidențiale importante, Lemon Retail Park va deservi o parte semnificativă din nevoia de spații de retail modern a zonei.

Parcul va beneficia de oferta redusă de retail din zonă, precum și de amplasarea sa lângă autostrada A3, care îi va asigura un trafic ridicat.

Cu o suprafață de aproximativ 7.700 de mp închiriabili, cea mai proaspătă destinație de shopping a comunității va oferi vizitatorilor săi, pe lângă spații comerciale, și facilități de petrecere a timpului liber, un food court și 292 locuri de parcare. Proiectul este în curs de dezvoltare pe un teren de 6.000 de mp, în urma unei investiții de 15 milioane de euro.

Odată cu această inaugurare, Synergy Construct, înființată în 2001, marchează primul său proiect ca dezvoltator de retail, în contextul diversificării strategice a portofoliului de activități, demarată în ultimele luni. În plus față de activitatea sa ca antreprenor general, Synergy Construct își dezvoltă acum cu succes propriile proiecte rezidențiale și comerciale.

Noul parc de retail găzduiește o asociere de mărci locale cunoscute cu branduri nou-venite în România. Mixul de chiriași reunește branduri de shopping precum Pepco sau ARN Store, operatori de servicii precum Banca Transilvania, având ca ancoră de food Mega Image, farmacia Vcare Pharmacy, precum și o serie de restaurante ca Sushi Gallery, Brasserie și Popeyes. Lemon Retail Park va fi, de asemenea, o locație prietenoasă cu animalele de companie, găzduind un magazin Fressnapf, cel mai mare retailer de animale de companie din Europa, aceasta fiind una dintre primele locații deschise de retailer în România.

“Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea Lemon Retail Park în luna septembrie și suntem siguri că va fi un proiect foarte bine primit de locuitorii din regiunea de nord a Capitalei. Strategia noastra este de a ne îmbogăți portofoliul cu dezvoltări similare, conectate cu proiecte rezidențiale cărora le adăugăm valoare. Venim cu un mixt perfect de retaileri, prin care oferim locuitorilor din zonă posibilitatea de a face cu ușurință cumpărăturile de bază, shopping de plăcere, dar și opțiuni de petrecere a timpului liber și experiențe culinare. În prezent analizăm piața și ne uităm în București dar și în alte orașe din țară, pentru dezvoltarea unor concepte similare”, a declarat Liviu Suvac, Chief Business Officer Synergy Construct.

Cele mai citite

Premierul slovac, Robert Fico, este stabil, dar în stare gravă

Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă, potrivit stirileprotv.ro. Oficialul a fost operat, din nou, vineri. Între timp,...

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...

Ciolacul, expus la Antipa, de Noaptea Muzeelor

Ilustrație: Marian Avramescu Iubitorii de cultură vor avea parte de ceva cu totul special, astăzi, de Noaptea Muzeelor, la Antipa. Muzeul Național de Istorie Naturală...
Ultima oră
Pe aceeași temă