21.8 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăEconomieGrupul spaniol Porcelanosa a inaugurat showroom-ul din Romania in parteneriat cu...

Grupul spaniol Porcelanosa a inaugurat showroom-ul din Romania in parteneriat cu Delta Studio

Printre cei peste 300 de invitati s-au numărat cei mai reprezentativi arhitecti, designeri si dezvoltatori romani, precum si reprezentanti ai Ambasadei Spaniei la Bucuresti, presa de specialitate.  Evenimentul latino cu “specialităţi” spaniole (din care nu puteau lipsi sangria şi paela) a fost marcat şi de momente speciale, între care cel artistic de dans flamenco.  

Porcelanosa Grupo este lider mondial si trendsetter in domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior, detinand opt fabrici in Spania si o retea de peste 150 de magazine in toata lumea, cel mai renumit fiind cel din Manhattan – New York. Grupul are o cifra de afaceri anuala de peste 1 miliard de euro si este furnizor oficial al Casei Regale Britanice. Colectiile Porcelanosa sunt semnate de nume celebre de arhitecti si designeri la nivel mondial: Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli, Luis Vidal.

Delta Studio este lider si reper important pe piata amenajarilor interioare de lux din Romania, detinand o retea de 11 showroomuri in cele mai importante orase din tara, avand o experienta de peste 20 de ani si reprezentand cele mai importante branduri existente la nivel mondial.

Showroom-ul realizat impreuna cu Porcelanosa Grupo este o incununare a parteneriatului dezvoltat pe o durata de 10 ani intre cele doua firme.

Noul showroom, unic in Romania, se desfasoara pe o suprafata de aproximativ 1.000 mp, prezentand concepte de design de interior realizate la cele mai inalte standarde si se adreseaza celor mai exigenti vizitatori. Au putut fi vizualizate numeroase ambientări, desigur în primul rând de baie, dar nu numai, putând fi admirate şi cele de bucătărie, dormitor, living, terasă, etc.

„Investitia comuna a celor doua firme partenere, Porcelanosa Grupo si Delta Studio, a depasit o jumatate de milion de euro. Inca din primul an de la deschidere, mizam pe vanzari de peste 2 milioane de euro”, a declarat Dragos Bonea, director general Delta Studio.

 „Piata internationala a fost dintotdeauna scopul nostru, inca din 1974, anul in care bunicul meu a fondat compania. In Romania, avem o relatie de peste 10 ani cu Delta Studio, relatie ce a devenit acum si mai speciala”, a declarat José María Soriano, membru al familiei fondatoare Porcelanosa.

Jose Garcia, Jose Maria Soriano (reprezentanti Porcelanosa Grupo), Dragos Bonea, director general Delta Studio, Ramiro Moliner, Javier Moner (Porcelanosa Grupo)

„Cu bucurie, constatam ca piata din Romania s-a diversificat foarte mult in ultimii ani. Ca atare, avem din ce in ce mai multa calitate, inclusiv din partea furnizorilor de materiale. Ma bucur ca putem acum sa gasim acasa aceasta calitate, pana acum trebuind sa mergem in Italia sau in alta parte. Showroomul de la Delta Studio este excelent, produsele sunt excelente, iar noua, arhitectilor, nu ne ramane decat sa ne apucam de treaba!” a declarat Arh. Dorin Stefan, D.S.B.A.

„Produsele, pe langa calitatea premium, sunt chiar unicate pe piata, in special gama L’Antic Colonial si placile de mari dimensiuni”, a declarat Arh. Adrian Zerva, STUDIO 10M.

Evenimentul de lansare a avut o tematica spaniola, fiind marcat de un moment artistic de flamenco si asezonat cu gastronomia specifica Peninsulei Iberice: paella, tapas, vinuri spaniole si sangria. Aranjamentele florale au fost asigurate de Floria. Vizitatorii showroom-ului Delta Studio pot acum experimenta perfectiunea produselor in cele peste 20 de ambiente noi.

Toti iubitorii de design de interior pot beneficia de promotia speciala realizata cu ocazia lansarii, conform detaliilor prezentate pe site-ul DeltaStudio – 10% discount pentru orice produs Porcelanosa Grupo, comandat pana pe 31 mai 2018.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă