20.4 C
București
miercuri, 3 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVii "La mama" si te simti ca la soacra

Vii “La mama” si te simti ca la soacra

Miercuri, la Carrefour Baneasa in Complexul comercial Feeria s-a deschis cel de-al cincilea restaurant “La mama”, fiind anuntate surprize pe tot parcursul zilei, dar mai cu seama la ora 18, cand avea sa cante Paula Selling.
In schimbul unui trandafir rosu cu care te intampinau primeai doua inghetate gratis, surpriza placuta de altfel daca nu ar fi fost sezonul gripelor. Cert e ca momiti astfel multi cumparatori de la Carrefour ajungeau sa manance “La mama”.
Din pacate, odata asezat la masa, aveai sa constati cu neplacere ca foarte greu puteai sa comanzi ceva, dat fiind ca la ora 18 nu mai ramasese mancare mai deloc. Astfel, o surpriza neplacuta a fost ca nu mai aveau costite la gratar, cu un zambet gingas erai anuntat ca s-au terminat; incercai timid sa treci mai departe, dar, surpriza!, nici clatite cu pui si ciuperci nu erau. Dupa mai multe incercari nereusite, gaseai in sfarsit un meniu ce putea fi comandat si te pregateai sa alegi bauturile. Surpriza din nou! Nu aveau Fresh de portocale si nu erau in stare sa faca nici macar o limonada! De ce? Nu am reusit sa aflam misterul pana la plecare. Cert e ca lamai aveau, iar apa era din belsug, dovada ca ceai puteai comanda.
Din fericire, personalul era binevoitor si te servea prompt cu un pahar curat la cerere. Am continuat sa asteptam; dupa 30 de minute am fost anuntati ca apa la temperatura camerei nu exista, doar de la frigider sau ceai daca preferam. Deja nervii erau intinsi la maximum si am simtit nevoia sa ne improscam cu apa rece pe fata, cu atat mai mult cu cat meniul continua sa intarzie sa apara. Dar, o noua surpriza! Toaleta nu exista, poate fi folosita doar cea a Carrefour-ului, aflata la 40 m distanta. Poti sa-ti lasi masa si sa pornesti in temerara calatorie, mai repede sau mai incet, dupa rezistenta fiecaruia, in speranta ca pana la reintoarcere nimeni nu se va instala comod la masa ta.
Seara a fost oarecum salvata de vocea Paulei Selling, care a facut asteptarea agreabila audientei, fiind intr-adevar o surpriza placuta. Din pacate, in prima parte a auditiei microfonul n-a functionat, astfel ca in harmalaia de la Carrefour de putea distinge doar partea instrumentala.
In final a sosit si comanda, portiile sunt de-a dreptul gigantice si mancarea este foarte buna, preturile accesibile, iar personalul e binevoitor. Poate totusi ca toate neplacerile s-au datorat aglomeratiei.
Pentru o deschidere de restaurant, ne-am fi asteptat la o mai buna aprovizionare si poate chiar la un personal suplimentar la bucatarie, asta ca sa nu te simti in loc de “Ca la mama acasa” ca la soacra acasa. La mai multe!

Cele mai citite

Lasconi – balaurul cu două capete (unul spre dreapta și altul spre stânga)

Ilustrație: Marian Avramescu După ce a făcut baie de mulțime la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, președintele Partidului Social...

Măsură controversată. Grecia introduce săptămâna de lucru de șase zile „orientată spre creștere”

În timp ce companiile din țările din întreaga lume încearcă să implementeze ideea de a lucra doar 4 zile pe săptămână, în Grecia angajaților...

Am ras cu vârfuri tocite la Portocala Mecanică, până când am fost noi storși

Ilustrație: Marian Avramescu Fotbaliștii Naționalei României, care s-au dovedit maeștrii la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, când aproape nimeni...
Ultima oră
Pe aceeași temă