10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO Prinţul Charles şi soţia lui în ringul de DANS: Cum se...

VIDEO Prinţul Charles şi soţia lui în ringul de DANS: Cum se mişcă moştenitorul tronului britanic pe muzica anilor 40

Prinţul Charles a impresionat publicul adunat la o manifestaţie stradală prin mişcările de dans pe care le-a arătat în timp ce îşi rotea partenera pe muzică jazz, soţia lui, Ducesa de Cornwall, arătându-se la fel de talentată în dansul cu partenerul ei, potrivit Mediafax.

Perechea regală a a avut ocazia să se destindă în timpul unei vizite în oraşul Christchurch din Noua Zeelandă pe care au făcut-o ca să observe cum s-au redresat locuitorii în urma cutremurului devastator de anul trecut, scrie Daily Mail.

Ducesa Camilla a fost cea care a spart gheaţa pe ringul de dans la invitaţia lui Sam Johnson, un tânăr foarte apreciat pentru organizarea unei armate de studenţi voluntari care au ajutat în perioada ulterioară dezastrului natural.

Cunoscută ca fiind fan al show-ului de dans cu celebrităţi difuzat de postul BBC “Strictly Come Dancing”, Ducesa Camilla şi-a ţinut mâna în mâna tânărului, cei doi începând să se mişte în pas domol.

După câteva momente Ducesa a aruncat o privire către soţul ei, care o urmărea de pe margine, şi i-a spus: “Hai, dragul meu, trebuie să dansezi şi tu”.

Cea care a profitat de ocazie şi l-a luat la dans pe Prinţul de Wales a fost Lisa Shannon, în vârstă de 57 de ani, studentă la psihologie în Chirstchurch.

Prinţul Charles a adoptat un pas mai ritmat faţă de soţia lui, învârtindu-şi partenera pe fundalul muzicii jazz swing din anii ’40. Moştenitorul tronului britanic a dansat obraz în obraz cu doamna Shannon, râzând când îşi dădeau drumul mâinilor şi rotind-o din nou în timp ce îşi etala abilităţile.

Partenera de dans a rămas fără suflare la sfârşitul lecţiei improvizate de dans, spunând: “Dacă nu întrebi nu primeşti, l-am văzut stând acolo părând cam singuratic şi m-am gândit să-l invit la dans”.

“El a condus şi eu l-am urmat, iar eu nu urmez de obicei, dar el a deţinut cu siguranţă controlul”, a adăugat femeia, impresionată de prestaţia Prinţului Charles.

Cele mai citite

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...
Ultima oră
Pe aceeași temă