17.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuSeri frumoase in Club A

Seri frumoase in Club A

Vineri, ora 18,00, in Club A este o „Zona a libertatii de exprimare”, de fapt un program live realizat chiar de public. Va participa si Trupa din Club A cu un program de idei si satira. Seara, dupa ora 21,00, DJ Bogdan prezinta „Delicious Doughnouts”.
Sambata, ora 19,00, e Art Cafe Theatre cu un spectacol aniversar – Monoloagele vaginului. Iar seara DJ Bogdan Nicolescu va prezinta „Burning Down The Club”.
Duminica, la implinirea a patru ani de activitate, intreaga redactie impreuna cu prietenii postului TVR Cultural vin sa sarbatoreasca in Club A. Va fi si un Concert Za Duff.
Daca e luni, este si Cafe Bar studentesc, iar la ora 18,00, in prezenta unor artisti si jurnalisti, se va prezenta „Arta impotriva noii cenzuri”. Seara sunteti asteptati la Halloween Party cu dovleci, lumanari si multa distractie. Vampirii, varcolacii si ceilalti monstri au intrare libera!
Marti vor fi concerte metal-core la Rock Forum. Moderator Doru Ionescu.
Miercuri veti avea la RocKultura, un program cu vorbe si multa muzica buna oferit de gazda serii, Lenti Chiriac. Veti putea sarbatori Halloween rockereste cu dovleci si proiectie DVD Halloween!
Joi Club A va invita la o Seara de literatura in miscare prezentata de Razvan Tupa.

Cele mai citite

România, lider în implicarea angajaților, dar cu un nivel crescut de stres la locul de muncă

România se situează pe primul loc în Europa în ceea ce privește gradul de implicare al angajaților, conform unui sondaj Gallup realizat în 2024....

iOS 18 s-a lansat. Interconectare mai bună între iPhone şi Android

Apple a lansat iOS 18 și iPadOS 18, aducând o serie de noi funcționalități pentru iPhone și iPad. iOS 18 s-a lansat Una dintre cele...

PAID anunță sprijin financiar pentru proprietarii afectați de inundațiile recente din estul României

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) a declarat luni că este pregătit să despăgubească rapid și eficient proprietarii de locuințe asigurați, în urma...
Ultima oră
Pe aceeași temă