0.3 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeEconomieFoto interviuSCANDALUL privind moartea lui Kurt Cobain a reînceput pe Internet. Courtney Love,...

SCANDALUL privind moartea lui Kurt Cobain a reînceput pe Internet. Courtney Love, atacată de fani

Artista americană Courtney Love, solista trupei de rock alternativ Hole, a fost atacată de internauţi, după ce a postat un mesaj despre soţul ei, regretatul solist al trupei Nirvana, Kurt Cobain. Fanii artistului cred că Love ascunde informaţii despre moartea lui Cobain, potrivit The Independent.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Courtney Love şi Kurt Cobain.

Solista trupei Hole a postat pe Internet, sâmbătă, mai multe imagini în care apare alături de soţul ei şi fiica lor, Frances Bean Cobain. În descrierea unei fotografii, Love a scris mesajul: „ Mă întristează atât de mult (imaginea – n.r.). Copilul nostru este adult acum. Doamne, Kurt, uită-te la faţa ei, ce a fost în mintea ta? Îmi lipseşti, ne lipseşti tuturor”. Artista a însoţit mesajul de hashtag-urile „familie”, „amintiri”, „asdatimpulinapoi”, „iliubesc”.

Aproape instantaneu, fanii lui Cobain au readus în discuție speculaţii în privinţa morţii lui şi au cerut poliţiei din Seattle să redeschidă ancheta.

Timp de trei zile, postarea lui Courtney Love a generat numeroase comentarii acuzatoare şi injurioase. Unul dintre fanii artistului a scris: „Fii o femeie adevărată şi recunoaşte adevărul  – ne este dor de el, iar pe tine te detestăm”.

De la moartea solistului trupei Nirvana, Coutney Love şi fiica lor au fost învinuite în numeroase teorii despre decesul artistului.

Recent, Love a emis o notificare în care le cere cinematografelor să nu ruleze documentarul regizat de Benjamin Statler, „Soaked In Bleach”, care prezintă teoria conform căreia Cobain nu s-ar fi sinucis. Avocatul solistei trupei Hole a spus că falsele acuzații sunt defăimătoare și, astfel, Coutney Love ar putea cere să fie plătită pentru daune.

Kurt Cobain a murit în anul 1994, la vârsta de 27 de ani, în casa lui din Seattle, după ce s-ar fi sinucis cu un foc de armă.  

Cele mai citite

ONU spune că există o amenințare globală din cauza războiului din Gaza

Secretarul general al Organizației Națiunilor Unite (ONU), Antonio Guterres, a făcut miercuri o mișcare rară, avertizând în mod oficial Consiliul de Securitate cu privire...

Joe Biden către Congresul SUA: O victorie a Rusiei asupra Ucrainei ar lăsa Moscova în poziția de a ataca aliații din NATO

Președintele Joe Biden a pledat miercuri în fața republicanilor, în Congresul SUA, pentru o nouă infuzie de ajutor militar pentru Ucraina, avertizând că o...

ANM anunță că stratul de zăpadă în București va crește de la 2 spre 8 centimetri

Meteorologii de la ANM anunţă că, joi, stratul de zăpadă depus până la ora 14:00, este neuniform în Bucureşti şi ajunge la 2 centimetri....
Ultima oră
Pe aceeași temă