19.6 C
București
miercuri, 3 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuRevine clasicul in moda verii

Revine clasicul in moda verii

Joi seara, la Hotelul Intercontinental a avut loc Romanian Fashion Day 2006, la care au participat reprezentanti ai mai multor case de moda, ai presei si televiziunii, toti avand un singur obiectiv, acela umanitar, mai precis, strangerea de fonduri pentru copiii sinistrati din comunele Rast si Carna.
Prezentatorii manifestarii au fost Mihaela Serban, de la Cosmopolitan Models, si bine cunoscutul Cove, care de-a lungul intregii seri au participat trup si suflet la strangerea de fonduri, Mihaela, pe langa suma de 700 euro oferita copiilor fara case, reusind sa vanda si doua rochii apartinand caselor de moda prezente, pe care le-a purtat in timpul spectacolului.
Prima defilare a apartinut casei Seroussi, cu costume clasice barbatesti si de dama stil office, in culori alb-negru, rosu, bleu, dar si mov, orange, roz sau galben.
Printre prezentarile de moda au fost si momente de dans si muzica, pentru a face seara cat mai reusita, cei mai apreciati si aplaudati fiind copiii de la grupul Ritm Junior de la Palatul Copiilor din Pitesti, care au fost si ei alaturi de sinistrati.
A urmat prezentarea Creal Design, cu superbe rochii de mireasa si de seara, albe, roz, bej, bleu, din satin si dantela, cu broderii aplicate, care a oferit o rochie prezentatoarei, ce a fost adjudecata cu 250 de euro de seful escortei prezidentiale Florea Nicolae, bani care se vor duce, fireste, in conturile napastuitilor.
O alta casa de moda, Donna M, a Mariei Gheorghiu, a prezentat o colectie romantica in alb-negru, rosu, bleu, conceputa si pentru domnisoare, si pentru doamne deopotriva. Elisabeta Lipa, prezenta la eveniment, a donat 100 de euro. Pierre Cardin a avut o prezentare cu costume clasice barbatesti, iar de la Inno Fashion-Inocentia Cosneacara au defilat manechine in rochii de seara si minunate rochii de mireasa. Printre manechinele care au prezentat se afla si Miss University, Alexandra Sima, frumoasa si desteapta, care s-a dovedit in aceasta seara si foarte generoasa, fiind dispusa sa renunte la coronita castigata pentru copiii sinistrati.
Pentru cititorii nostri, precizam ca persoanele sinistrate din comuna Carna sunt cazate in 14 corturi, cladirea CEC si magazinul de pe raza comunei Goicea; ei au mare nevoie de 100 de paturi, 100 de aragazuri mici si butelii. Oricine poate ajuta acesti oameni donand o suma cat de mica in unul din conturile: RO81 BPOS 7050 3216 716 ROL01 sau RO54 BPOS 7050 3216 716 ROL02. Niciodata nu e prea tarziu sa faci o fapta buna!

Cele mai citite

Data alegerilor prezidențiale, încă incertă. Coaliția se reunește joi în ședință pe tema calendarului alegerilor prezidențiale și parlamentare

După două zile de dezbateri cu partidele parlamentare, premierul Marcel Ciolacu a anunțat că în ședința de joi a coaliției se vor prezenta variantele...

Bunicul Biden și spiridușii de campanie

Dezbaterea televizată dintre Joe Biden și Donald Trump este îndelung comentată. Dar puțini au sesizat că, oricât de împovărătoarea ar fi tensiunea, consilierii nu-și...

Măsură controversată. Grecia introduce săptămâna de lucru de șase zile „orientată spre creștere”

În timp ce companiile din țările din întreaga lume încearcă să implementeze ideea de a lucra doar 4 zile pe săptămână, în Grecia angajaților...
Ultima oră
Pe aceeași temă