26.9 C
București
joi, 13 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuRadu Mazăre a ajuns celebru în tabloidele britanice. Cum l-au descris jurnaliștii

Radu Mazăre a ajuns celebru în tabloidele britanice. Cum l-au descris jurnaliștii

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a apărut, miercuri, în tabloidul britanic Daily Mail. Jurnaliștii scriu despre Mazăre că este un primar extravagant, care ar fi luat mită nouă milioane de euro.

Deschideți galeria foto de mai sus ca să vedeți diferitele ipostaze în care a fost surprins Radu Mazăre, de-a lungul timpului.

„Un primar flamboaiant din România, care a apărut odată pe coperta revistei <<Playboy>>, a fost arestat pentru acuzații de corupție”, se arată în text.

Mazăre are un salariu oficial de aproximativ 2.700 de lei pe lună, dar este suspectat că ar fi încasat ilegal milioane de lei, mai scrie Daily Mail.

Primarul din Constanța este cunoscut pentru stilul de viață extravagant, pentru petrecerile scumpe, pentru colecția de mașini de epocă și pentru că deține o proprietate în Madagascar. De asemenea, Daily Mail scrie că edilul a fost primul bărbat care a apărut pe coperta revistei pentru adulți Playboy România.

„Mazăre este cunoscut și pentru pasiunea de a se costuma la show-urile de modă. La un eveniment de acest fel, el s-a costumat în ofițer nazist”, notează jurnaliștii. Alte costume pe care le-a purtat Mazăre au fost asemănătoare celor ale revoluționarului cubanez Che Guevara, ale unui bodyguard și ale unui faraon.

Totodată, jurnaliștii britanici amintesc că primarul a imitat Carnavalul Rio în stațiunea Mamaia și că el a fost principala vedetă a show-ului.  

Radu Mazăre a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit deciziei ICCJ, în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii şi respectiv câştigarea unei licitaţii. Ulterior, procurorii DNA Constanța au dispus extinderea urmăririi penale faţă de Radu Mazăre, pentru săvârşirea infracțiunii de abuz în serviciu.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 841: Casa Albă denunță crimele ruse împotriva copiilor

Statele Unite au acuzat din nou Moscova că transferă copii ucraineni în Rusia după invadarea Ucrainei, dintre care unii sunt oferiţi spre adopţie."Acest lucru...

Rusia – Ucraina, ziua 841: Casa Albă denunță crimele ruse împotriva copiilor

Statele Unite au acuzat din nou Moscova că transferă copii ucraineni în Rusia după invadarea Ucrainei, dintre care unii sunt oferiţi spre adopţie."Acest lucru...

Rareș Bogdan nu mai e singurul care afișează AUR la Bruxelles

Ilustrație: Marian Avramescu Europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan nu va mai fi singurul cu AUR mult la mână, dintre românii din Parlamentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă