21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPamela Anderson a părăsit România. Interviu cu vedeta, la Snagov (video)

Pamela Anderson a părăsit România. Interviu cu vedeta, la Snagov (video)

Pamela Anderson a fost la o petrecere fabuloasă, organizată în România, cu scop caritabil. Una dintre cele mai admirate femei din lumea întreagă a ajuns vineri seară târziu la Palatul Snagov.

Din maşină au coborît prima data gărzile de corp, care s-au asigurat că nimeni nu va sta în calea divei. Apoi a coborât şi invitatul principal al serii: femeia admirată de milioane de bărbaţi purta o rochie neagră, lungă până în pământ, cu tăieturi îndrăzneţe în talie şi un decolteu care atrăgea toate privirile.

Relaxată, Pamela Anderson a împărţit zâmbete în stânga şi-n dreapta. La 43 de ani, actriţa din Baywatch se menţine în formă, dar a mărturisit – în exclusivitate pentru Ştirileprotv.ro – că frumuseţea nu este chiar totul pe lume. Generozitatea i se pare mult mai importantă, în această lume plină de probleme.

Alături de Pamela Anderson, 300 de fete le-au asigurat bună dispoziţie invitaţilor. Pe mese au fost specialităţi din bucătăria japoneză, libaneză şi mediteraneană.

A fost pentru prima dată când o asemenea petrecere a avut loc în Europa. Pamela Anderson îl admiră şi idolatrizează pe cel care a făcut-o faimoasa în toată lumea, Hugh Hefner, patronul revistei Playboy.

Se pare că blondei i-a plăcut ce a văzut la Bucureşti şi mai ales la Palatul Snagov.  A spus că are şi ea o proprietate asemănătoare în California.

Sâmbătă după-amiază Pamela Anderson a plecat din România, ţara unde a fost tratată regeşte.

Cele mai citite

Scrima românească, reprezentată la Paris! Mălina Călugăreanu s-a calificat la Jocurile Olimpice

Floretista Mălina Călugăreanu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a câştigat concursul desfăşurat sâmbătă la turneul preolimpic de scrimă de...

Numărul pensiilor speciale, în creștere în luna aprilie

Numărul beneficiarilor de pensii de serviciu a fost, în aprilie 2024, de 11.471 persoane, în creştere cu 184 de persoane comparativ cu luna anterioară,...

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica de Florii. Cele mai întâlnite prenume

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de sărbătoarea Floriilor. Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă