1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeEconomieFoto interviuMărturia cutremurătoare a cântăreței Céline Dion despre soțul său

Mărturia cutremurătoare a cântăreței Céline Dion despre soțul său

Cântăreaţa Céline Dion a dezvăluit, într-un interviu recent, că soţul ei, René Angélil, doreşte să îşi petreacă ultimele clipe din viaţă alături de ea şi să moară în braţele sale, informează Mediafax.

Artista canadiană s-a ţinut departe de atenţia presei în ultimii ani, concentrându-se pe îngrijirea soţului şi managerului ei, René Angélil, care a fost diagnosticat cu cancer la nivelul gâtului. Céline Dion şi-a anulat toate concertele pe care le avea programate la Caesars Palace din Las Vegas, anul trecut, pentru a fi alături de soţul ei, care trecea în acel moment printr-o etapă foarte dificilă a terapiei.

Dar, după ce a fost încurajată de René Angélil să revină pe scenă, diva nord-americană îşi va relua acea serie de concerte cu un spectacol pe care îl va susţine joi seară. Ea a recunoscut cu această ocazie faptul că nu îi este deloc uşor să susţină primul concert după o pauză atât de lungă.

“Acel prim show va fi delicat. Vor exista momente de tăcere, râs, stângăcie, plâns. Dar acesta este sensul unei reveniri pe scenă – altfel, aş lansa doar un album”, a spus cântăreaţa pentru USA Today.

Continuând să îl îngrijească pe soţul ei, Céline Dion spune că este foarte hotărâtă să rămână puternică, pentru a fi alături de René până la capăt.

“Poţi să ai genunchii care îţi tremură la final, dar, atunci când cineva pe care îl iubeşti se îmbolnăveşte şi are nevoie de ajutor, nu e timpul să plângi. După aceea, desigur. Dar nu încă”, a adăugat cântăreaţa.

“Uneori, vrea să merg alături de el într-un loc diferit. Îl întreb: «Îţi e frică? Te înţeleg. Vorbeşte-mi despre asta». Iar René îmi răspunde: «Vreau să mor în braţele tale». Eu îi spun: «Ok, bine. Voi fi aici, vei muri în braţele mele»”, a continuat artista.

În august 2014, Céline Dion a anunţat că şi-a suspendat toate activităţile profesionale, anulând inclusiv o serie de concerte la Caesars Palace Hotel and Casino din Las Vegas, dar şi un turneu pe care urma să îl susţină în Asia, pentru a se dedica familiei sale.

Soţul ei, René Angélil, în vârstă de 73 de ani, a fost operat de o tumoare canceroasă în zona gâtului, în decembrie 2013.

Céline Dion şi René Angélil, care a fost şi managerul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994. Ei au împreună trei copii – René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de patru ani.

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană cu 14 copii. Céline Dion a cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În scurt timp, vocea sa a devenit cunoscută şi iubită în întreaga lume. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

Cele mai citite
00:00:47

VIDEO. Alegeri prezidențiale în Egipt

Egiptenii au ieșit la vot, duminică, 10 decembrie, în cadrul alegerilor prezidențiale. Abdel Fattah al-Sisi are șansa la un al treilea mandat la putere,...

Cifre îngrijorătoare. FMI atrage atenția că pensiile nu vor mai putea fi plătite

Deși noua lege a pensiilor face ca atât femeile și bărbații să se pensioneze la 65 de ani, inevitabilul se va produce și anume...
Ultima oră
Pe aceeași temă