12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCântăreața Mariah Carey se luptă cu fostul soț pentru bani

Cântăreața Mariah Carey se luptă cu fostul soț pentru bani

Celebra cântăreață Mariah Carey și fostul ei soț, Nick Cannon, se luptă în instanță pentru casa pe care au cumpărat-o împreună, informează contactmusic.com.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Mariah Carey, fostul ei soț, Nick Cannon, și cei doi copii ai lor

Citește și: GALERIE FOTO. Istoria României la Eurovision, în imagini

În anul 2009, fostul cuplu a cumpărat o vilă în luxosul cartier californian Bel Air. Casa a fost vândută recent pentru nouă milioane de dolari.

Nick Cannon a cerut în instanță înghețarea plății, astfel încât el și Mariah Carey să negocieze felul în care împart banii.

În documentele legale, Cannon a scris că nu a fost informat despre vânzarea casei, deși ar fi trebuit să i se ceară acordul.

Motivul divorțului nu este cunoscut, însă câteva publicații străine spun că ar fi vorba despre viața profesională încărcată a cântăreței.

Citește și: Cântărețul Sam Smith, victima unui atac homofob, la Londra

Rapperul și actorul Nick Cannon i-a cerut divorțul cântăreței, după șase ani de căsnicie. Fostul cuplu are doi copii gemeni, în vârstă de patru ani, Monroe și Morrocan.

Cele mai citite

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...

Peste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis o veste îmbucurătoare pentru cei în căutare de oportunități de angajare, informând că...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU