15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuActriţa Gwyneth Paltrow - declaraţii incendiare despre relaţiile ei amoroase cu bărbaţii...

Actriţa Gwyneth Paltrow – declaraţii incendiare despre relaţiile ei amoroase cu bărbaţii celebri de la Hollywood

De-a lungul anilor, Gwyneth Paltrow a avut relaţii cu unii dintre cei mai sexy  bărbaţi de la Hollywood. Cea mai controverstă relaţie a ei a fost cea cu Brad Pitt, potrivit unui interviu acordat postului TV Today.

Actriţa a vorbit în cadrul unei emisiuni a postului american de televiziune Today despre unele dintre poveştile amoroase pe care le-a avut de-a lungul timpului, inclusiv despre prima ei dragoste şi anume Brad Pitt.

„Am fost îndrăgostită de el. A fost minunat şi dulce. Adica, e vorba despre Brad Pitt!”  a declarat ea despre fostul ei logodnic, actualul soţ al Angelinei Jolie.

„Am fost o copilă, aveam doar 22 de ani când ne-am cunoscut. Mi-a luat foarte mult ca să ma maturizez, nu poţi lua decizii corecte când ai doar 22 de ani. Nu eram pregătită  pentru căsnicie, iar el a fost prea bun pentru mine” , a adăugat ea.

După această relaţie, Paltrow a început să se întâlnească cu Ben Affleck. Dar când vine vorba despre această relaţie, ea spune că despărţirea a fost din vina lui.

Relaţia cu Chris Martin a durat cel mai mult, 11 ani. Cei doi au acum doi copii, dar s-au decis să se despartă din cauza neînţelegerilor, a declarat ea.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi, reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune, ocupându-se cu precădere de site-ul său de lifestyle goop.com.

Cele mai citite

Roger Corman, regizorul „The Little Shop of Horrors” din 1960, a murit la vârsta de 98 de ani

Roger Corman, care a regizat o serie de filme de cult, printre care „The Little Shop of Horrors” din 1960, a murit la vârsta...

Poliția a aplicat amenzi, după ce mai mulți nuntași au blocat o intersecție

Poliția din județul Teleorman a intervenit prompt în urma unui incident în localitatea Buzescu, unde circulația a fost blocată de nuntași, generând disconfort și...

Roger Corman, regizorul „The Little Shop of Horrors” din 1960, a murit la vârsta de 98 de ani

Roger Corman, care a regizat o serie de filme de cult, printre care „The Little Shop of Horrors” din 1960, a murit la vârsta...
Ultima oră
Pe aceeași temă