15.7 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuPrietenii lui Cotabiță, declarații ȘOCANTE despre starea artistului

Prietenii lui Cotabiță, declarații ȘOCANTE despre starea artistului

Interpretul Gabriel Cotabiță s-ar afla în moarte cerebrală, conform declarațiilor artiștilor Adrian Enache și Mihai Pocorschi.

Citește și: Fanii îl imploră pe Gabriel Cotabiță să își revină. Ce mesaje emoționante i-au scris pe pagina de Facebook

„Noi ne rugăm pentru Gabi, doar că, din păcate, nu mai avem de ce… Am vorbit cu Mihai Pocorschi (colegul lui Cotabiță în trupa VH2 – n.r.), iar medicii au spus că lui Gabi nu-i mai funcționează creierul și că a intrat în moarte cerebrală. Din păcate, nu se mai poate face nimic acum”, ar fi spus Adrian Enache, citat de ziarulring.ro.

Deși respectă discreția familiei Cotabiță, Pocorschi ar fi spus că, „din câte știe”, solistul nu mai are activitate cerebrală.

„Nu există activitate cerebrală, din câte știu eu. De ce să spunem că e mort sau că nu e mort?! Toată lumea are speranță. Vom vedea ce se întâmplă. Nu ascunde nimeni informațiile, cert e că nu și-a revenit”, ar fi spus Pocorschi.

Citește și: Medicii de la Spitalul Floreasca explică de ce a intrat Gabriel Cotabiță în stop cardio-respirator

Cotabiţă a fost găsit, vineri, în stop cardiac, în stare de inconştienţă, într-un hotel din Capitală. Cântăreţul a fost resuscitat de un echipaj SMURD şi a răspuns rapid manevrelor.

Artistul este internat la Spitalului Floreasca, unde este intubat și ventilat mecanic.

 

 

 

Cele mai citite

Corvinul Hunedoara a intrat în istorie cu prima Cupă a României câștigată

Corvinul Hunedoara şi Oţelul Galaţi au disputat finalei Cupei României la fotbal, miercuri seara, pe Stadionul Municipal din Sibiu. După un meci disputat care...

Presiunile asupra prețurilor la energia electrică au afectat veniturile Hidroelectrica

Veniturile Grupului Hidroelectrica au înregistrat o reducere de 22 la sută pentru primul trimestru al anului 2024, comparativ cu primul trimestru al anului 2023,...

Robert Fico, premierul slovac, este supus unei operaţii “foarte complicate” la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica

Premierul slovac Robert Fico este supus unei operaţii "foarte complicate" la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica, după ce a fost împuşcat de cinci ori...
Ultima oră
Pe aceeași temă