13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO: Fiica lui Johnny Depp își dezvăluie orientarea sexuală

FOTO: Fiica lui Johnny Depp își dezvăluie orientarea sexuală

Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose, a participat, recent, la o ședință foto pentru o campanie LGBT. Tabloidele din străinătate susțin că fiica celebrului actor de la Hollywood ar fi bisexuală.

Lily Rose a acceptat să pozeze pentru fotografa iO Tillett Wright, în cadrul unui proiect numit „Self Evident Truths Project”, o inițiativă care dorește să prezinte poveștile americanilor care nu se consideră complet heterosexuali.

Activista a publicat fotografia cu Lily-Rose pe o rețea socială Instagram și a ținut să precizeze că este foarte mândră că fiica lui jhonny Depp a decis să participe la proiect pentru că se încadrează în categoria de oameni vizată.

Deschide galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu fiica lui Jhonny Depp din cadrul ședintei foto

Potrivit tabloidului Mirror, Johnny Depp nu a fost marcat de veste, ci, din contră, și-a arătat susținerea față de orientarea sexuală a fiicei sale.

Johnny Depp şi fosta lui parteneră de viaţă, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, au împreună doi copii: Lily Rose, în vârstă de 15 ani, şi Jack, în vârstă de 12 ani.

Cuplul s-a despărţit în 2012, iar, în prezent, Johnny Depp este căsătorit cu actriţa Amber Heard.

Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă