13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO: Cele mai amuzante gafe ale vedetelor pe Twitter

FOTO: Cele mai amuzante gafe ale vedetelor pe Twitter

Rețelele de socializare sunt canalul preferat al vedetelor de a-și transmite mesajele către fani, însă, nu o dată, vedetele au comis gafe majore pe aceste mijloace de comunicare, gafe care au rămas pentru totdeauna în memoria Internetului, potrivit CNN

Astfel, de la comediantul Mike Epps care a uitat că și soția lui are cont de Twitter și a inițiat un flirt pe rețeaua de socializare cu o altă femeie, la Naomi Campbell care a numit-o pe Malala Yousafzai, distinsă cu premierul Nobel, ”malaria”, vedetele au aflat pe pielea lor cum reacționează internauții la o gafă pe Internet.

Comediantul care a uitat de nevastă

Comediantul și actorul Mike Epps a inițiat o discuție, pe Twitter, cu o altă utilizatoare. De la inocentul ”bună, ai cont pe Instagram”, situația a escaladat și Epps i-a cerut tinerei să îl contacteze în privat.

Soția lui, Mechelle, a comentat schimbului de replici dintre cei doi cu mai multe emoticoane. În replică, @CeciCitra i-a arătat că Epps a blocat-o.

Actorul și-a cerut scuze fanilor săi și a spus că nepotul său se mai ocupă de contul său de Twitter și mai abordează femei pe rețeaua de socializare.

Malaria lui Naomi Campbell

Naomi Campbell i-a trimis un tweet, în 2014, tinerei de 17 ani, Malala Yousafzai, pentru a o felicita pentru premiul Nobel câștigat. Problema este că în loc să scrie ”Malala” a scris ”Malaria”.

Kim Kardashian nu știe cum îl cheamă pe Giorgio Armani

Vedete americancă a trimis un mesaj către pagina de Twitter a designerului Giorgio Armani și l-a întrebat de ce nu mai produce fondul ei de ten preferat.

Cei care se ocupă de pagina desginerului i-au răspuns, spunându-i că îi vor trimite fondul de ten, și, au informat-o că pe faimosul designer îl cheamă ”Giorgio Armani” nu ”Georgio” cum a scris vedeta TV.

Denise Richards și-a dezvăluit numărul de telefon personal

Actrița Denise Richards i-a trimis un mesaj cu numărul ei de telefon unui prieten, dar din greșeală a postat numărul pe Twitter. Actrița și-a cerut scuze și și-a schimbat numărul.

Russell Brand și poza cu Katy Perry nemachiată

În încercarea de a-I face o farsă soției lui, Russell Brand, a postat o fotografie cu Katy Perry nemachiată. Fotografia cu Perry abia trezită din somn a fost văzută de cei 1.000.000 de fani ai artistului. Katy Perry nu s-a amuzat, notează presa americană.

Cum și-a apărat Mary J. Blige inteligența

Cântăreața R&B Mary J. Blige a încercat să arate pe Twitter cât de tare o deranjează când oamenii îi subestimează inteligența.

Astfel, ea a scris pe Twitter ”De ce oamenii încearcă mereu să îmi estimeze inteligențele?” (“Why is that people always try to understand estimate my intelligents?!”)

De obicei, îndată ce vedete realizează gafa făcută sau li se atrage atenția postările lor sunt șterse. Totuși, până la acel moment internauții reușesc să facă suficiente capturi foto. 

 

 

Cele mai citite

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă