18.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO, Caitlyn Jenner ar putea „redeveni” bărbat. Zvon sau realitate?

FOTO, Caitlyn Jenner ar putea „redeveni” bărbat. Zvon sau realitate?

Caitlyn Jenner a început să regrete că şi-a schimbat sexul şi există posibilitatea să redevină bărbat în următorii câţiva ani, susţine autorul unei noi cărţi despre familia Kardashian, citat de The Independent.

Ian Halperin, semnatarul volumului Kardashian Dynasty: The Controversial Rise of America’s Royal Family, a declarat pentru The Wrap, că mai multe surse i-au spus că Jenner, olimpicul medaliat cu aur care s-a căsătorit oficial cu Kris Kardashian, se simte îngrozitor. „Una dintre surse mi-a confirmat că acesta şuşoteşte despre faptul că „regretă schimbarea de sex”, sugerând că s-ar putea întoarce la a fi Bruce”.

Un reprezentant al lui Jenner a precizat pentru New York Daily News că „nu merită comentat un astfel de zvon cretin. Sigur că nu e adevărat.”

Şi totuşi, Ian Halperin spune că are mai multe surse care i-au povestit că Jenner, care a fost căsătorit de trei ori şi are şase copii, ar putea dori să redevină bărbat pentru că-i plac femeile.

Jenner, în vârstă de 66 de ani, a fost un înfocat apărător al chestiunilor legate de schimbarea de sex, încă din iunie anul trecut, când şi-a anunţat identitatea şi a povestit că procesul de tranziţie a fost greu.

Foto: www.thewrap.com/

Cele mai citite

Primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și fastuoasa investire a lui Putin. Simple încondeieri

Două evenimente majore, nemediatizate la aceleași dimensiuni - primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și investirea lui Vladimir Putin cu un nou...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

În ce condiții ar putea da România un sistem Patriot Ucrainei

Iohannis a declarat că inclusiv liderul de la Casa Albă ”a adus această chestiune în discuție”, iar președintele român a spus că este ”deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă