19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFiica lui Robin Williams, mesaj EMOŢIONANT, legat de moartea actorului

Fiica lui Robin Williams, mesaj EMOŢIONANT, legat de moartea actorului

Fiica fostului actor Robin Williams, actriţa Zelda Williams, a postat un mesaj emoţionant de Internet, în care dezvăluie cât de greu îi este să se recupereze după moartea tatălui ei.  

„Am înţeles ceva anul acesta: a evita frica, tristeţea sau furia nu înseamnă a fi fericit", a scris Zelda Williams pe contul ei de Instagram. Actriţa a precizat că face eforturi să se bucure cu adevărat de momentele frumoase din viaţa ei, fără să se mai gândească la tragedia provocată de moartea tatălui.

În finalul mesajului, fiica lui Robin Williams s-a adresat oamenilor care suferă de depresie, afecţiune care l-a determinat pe actor să îşi ia viaţa.

„Iar pentru cei care suferă de depresie, știu cât de întunecat și fără de sfârșit poate părea acel tunel, dar chiar dacă pare imposibil să găsiţi fericirea, vă rog să vă agățați de orice speranţă, oricât de slabă ar fi ea”, a mai scris tânăra.

Zelda Rae Williams, în vârstă de 26 de ani, a apărut în filme şi seriale între care se numără „Teen Wolf”, „Nine Months”, „House of D”, „Don't Look Up” şi „Were the World Mine”.

Robin Williams s-a sinucis în 11 august 2014, la vârsta de 63 de ani.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu fiica actorului Robin Williams,  Zelda.

Cele mai citite

Negociatorii Hamas sunt la Cairo pentru un armistițiu. Acolo se află și directorul CIA

Negociatori ai Hamas au mers la Cairo pentru discuții privind încetarea focului în Fâșia Gaza. Directorul CIA a ajuns și el la Cairo, relatează...

Un bărbat dintr-o localitate de lângă Timișoara a ajuns la spital după ce s-a autoincendiat

Un bărbat de 53 de ani din localitatea Giarmata-Vii, limitrofă municipiului Timişoara, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, sâmbătă, după ce s-a...

Trupa Roxette are o nouă solistă. Per Gessle o confirmă pe Lena Philipsson ca fiind noua cântăreață a trupei

Lena Philipsson va fi noua solistă a trupei Roxette. Per Gessle a confirmat-o pe Lena în urma decesului co-fondatoarei Marie Fredrikkson în 2019. Conform informațiilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă