22.4 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFanii cântăreţei Taylor Swift vor publica o carte despre ea

Fanii cântăreţei Taylor Swift vor publica o carte despre ea

Fanii cântăreţei Taylor Swift vor publica o carte despre ea, la editura Simon & Schuster. Volumul este creat prin metoda “crowdsourcing” – producţie participativă, informează hollywoodreporter.com, citat de Mediafax.

Citeşte şi: FOTO.Taylor Swift şi One Direction, marii câştigători ai galei American Music Awards 2015

Celebra editură americană caută în prezent un “super-admirator al lui Swift”, care va fi desemnat “autor onorific”, iar numele său va fi publicat pe coperta acestei cărţi, ce va fi realizată prin contribuţii ale fanilor artistei americane.

Simon & Schuster a anunţat, duminică, că va organiza un concurs prin care fanii vor stabili titlul volumului. Acesta va avea dimensiuni considerabile şi va conţine numeroase ilustraţii.

Cartea va include diverse pictoriale cu Taylor Swift publicate în reviste de prestigiu, dar şi o serie de articole despre cântăreaţă, referitoare la cariera muzicală a acesteia, care a început în urmă cu 10 ani.

Citeşte şi: Taylor Swift, asaltată de critici în Noua Zeelandă. Ce ar fi făcut artista

Fanii cântăreţei pot, de asemenea, să publice pe site-ul proiectului înregistrări video cu o durată de până la trei minute, în care trebuie să se prezinte şi să explice motivul pentru care consideră că numele lor trebuie să apară în carte. Câştigătorul va primi şi un cec în valoare de 10.000 de dolari.

Un alt concurs va fi organizat pentru alegerea designului şi materialului grafic de pe coperta cărţii.

Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, şi-a început cariera în 2006, odată cu albumul omonim de debut. Au urmat: “Fearless” (2008), “Speak Now” (2010), “Red” (2012) şi “1989” (2014). Fiecare dintre albumele de studio ale cântăreţei s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

Potrivit revistei Billboard, Taylor Swift este artistul cu cele mai mari vânzări pe platformele digitale din toate timpurile. De asemenea, recent, aceeaşi publicaţie a desemnat-o, pentru a doua oară, Femeia Anului, devenind astfel singura artistă care a câştigat de mai multe ori această distincţie.

Cântăreaţa country pop Taylor Swift, influenţată – după cum spune – de Shania Twain, Stevie Nicks şi Carly Simon, a obţinut deja şapte premii Grammy, 16 American Music Awards şi 20 Billboard Music Awards.

 

Cele mai citite

VIDEO. Spectacol pe cerul României. Aurora boreală, la o intensitate care nu a mai fost observată de sute de ani

Aurora boreală, unul dintre cele mai fascinante fenomene naturale, a oferit un spectacol rar și uimitor în noaptea de vineri spre sâmbătă, surprinzând locuitorii...

Rușii presează și avansează în regiunea Harkov din Ucraina

Forţele ruse au început o operaţiune ofensivă de-a lungul graniţei ruso-ucrainene din nordul regiunii Harkov şi au obţinut câştiguri tactice semnificative, conform antena3.ro. Lupte grele...

One United Properties își umflă artificial profitul vânzând apartamentele către firmele pe care le deține. Implicat este și un bogătaș elvețian

Victor Căpitanu și Andrei Liviu Diaconescu susțin că profitul dezvoltatorului pe care îl dețin, One United Properties, va fi de 525 milioane de...
Ultima oră
Pe aceeași temă