11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuDemi Moore, spitalizată de urgenţă din cauza extenuării

Demi Moore, spitalizată de urgenţă din cauza extenuării

Demi Moore a fost internată de urgenţă, marţi, într-un spital din Los Angeles, din cauza extenuării, a declarat agentul acesteia, punând capăt unor speculaţii apărute în presă potrivit cărora actriţei i s-ar fi făcut rău din cauza consumului de droguri, potrivit Mediafax.

Actriţa în vârstă de 49 de ani şi soţul său, actorul Ashton Kutcher, în vârstă de 33 de ani, au anunţat, în noiembrie 2011, că divorţează după un mariaj care a durat şase ani. Relaţia lui Moore şi Kutcher a cunoscut momente tulburi din septembrie anul trecut, când o femeie din San Diego a spus că a avut o aventură cu starul serialului de televiziune “Doi bărbaţi şi jumătate”, al postului CBS, într-un weekend petrecut de el în acest oraş.

Demi Moore a fost spitalizată luni seară, după ce poliţia din Los Angeles a înregistrat un apel de urgenţă de la domiciliul acesteia.

“Din cauza stresului la care este supusă, Demi a ales să caute ajutorul unui profesionist, pentru a se trata de epuizare şi pentru a-şi ameliora starea generală a sănătăţii”, a declarat managerul artistei.

Potrivit site-ului specializat în ştiri mondene tmz.com, motivul spitalizării ar fi fost un abuz de substanţe interzise, însă această informaţie nu a fost confirmată.

Demi Moore a devenit, în anii ’90, una dintre cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood, fiind cunoscută din filme precum “Fantoma mea iubită/ Ghost”, “Oameni de onoare/ A Few Good Men”, “Propunere indecentă” şi “Hărţuire sexuală/ Disclosure”.

Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au căsătorit în 2005. Actriţa americană a mai fost căsătorită de două ori, cu compozitorul Freddy Moore şi cu actorul Bruce Willis.

Cele mai citite

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă