17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCum se transformă vedetele Disney în "fete rele"

Cum se transformă vedetele Disney în “fete rele”

În ultima perioadă imaginea starului Disney, Selena Gomez a avut de suferit. O relaţie controversată, sex şi zvonuri despre consumul de droguri sunt numai câteva lucruri care planează în jurul numelui tinerei artiste.

Acum trei ani, când s-a lansat la Disney Channel cu serialul Vrăjitorii din Waverly Place, Selena Gomez a fost numită “urmatoarea Miley Cyrus” . Între timp se spunea că Gomez s-a distanţat de imaginea colegei sale devenind un model pentru tineri. “Nu am spus niciodată că vreau să fiu un model demn de urmat pentru ceilalţi. Dar atunci când acest lucru s-a întâmplat m-am conformat”, a spus starul adolescent citat de Newsweek.com.

Se pare însă că acum imaginea artistei suferă noi modificări. La începutul lunii iunie starul în vârstă de 18 ani, Selena Gomez, a fost transporatat de urgenţă la spital. Selena s-a grăbit să dezmintă orice zvon legat de consumul de droguri, declarând că spitalizarea sa s-a datorat consumului de fast-food şi oboselii.

Acum, cariera ei se află într-un moment de răscruce. Deoarece serialul premiat cu Emmy în care joacă se apropie de sfârşit, Selena se bazează pe noul ei album When the Sun Goes Down şi pe a două ei apariţie într-o peliculă cinematografică, Monte Carlo, pentru a-şi păstra fanii.

În timp ce rolul ei din Monte Carlo este cu greu unul controversat (o tânără confundată cu o moştenitoare), unele melodii de pe noul ei album descoperă latura de “bad girl” a starului Disney.

Nici relaţia Selenei Gomez cu Justin Bieber nu i-a adus o reputaţie bună artistei. Binecunoscuta relaţie a atins punctulu culminant vara această când fotografii i-au surprins pe cei doi în momente intime la o piscină în Hawaii. Fanii au fost şocaţi iar reacţiile lor nu au încetat să apăra. Peste 4000 de oameni sunt de acord cu titlul unei pagini Facebook, “I hate Selena Gomez”(O urăsc pe Selena Gomez).

În ciuda tuturor atacurilor din tabloide, Selena Gomez pare a fi relaxată şi sigură de faptul că tot ea va avea ultimul cuvânt în tot scandalul iscat.

Cele mai citite

Opt persoane au murit în accidentul de elicopter din Iran. Alături de președinte se aflau ministrul de externe și doi lideri regionali

Opt persoane se aflau în elicopterul care s-a prăbușit în Iran, toate cele opt persoane fiind declarate decedate. Principalul oficial care a murit este președintele...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...
Ultima oră
Pe aceeași temă