19.6 C
București
miercuri, 3 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuColectia Nora B, "Silk for my Heart"

Colectia Nora B, “Silk for my Heart”

Joi seara, la Phoenicia Grand Hotel a avut loc prezentarea colectiei Nora B primavara-vara 2006 a designerului Nora Balanica. Motoul paradei a fost “Silk for my Heart”, sugestiv intitulata, avand in vedere ca aproape toate modelele prezentate au fost din matase, rochii vaporoase de seara sau de ocazie, aprinzand imaginatia doamnelor si a domnilor deopotriva.
Prezentarea a debutat in clasicele alb si negru, culorile elegantei, dar a continuat cu alte tonuri delicate, placute ochiului, cum ar fi bleu, roz, apoi culori tari, galben, verde, rosu, portocaliu, bordo sau chiar creatii multicolore, dar combinate cu mult bun-gust, imprimeuri cu fluturi, strasuri sau margelute aplicate pe rochii uni.
Rochiile colectiei au fost inspirat croite, manecile amintind de povestile cu zane ale copilariei, dar si de seri romantice pe malul marii, de ocazii speciale din viata fiecaruia dintre noi. Femeia – in viziunea Norei Balanica – stie sa se rasfete cu multa matase sau sa-si lase unduitoarele volane vaporoase in bataia vantului, este o femeie constienta de farmecul ei si care nu rateaza nici o clipa ca sa se simta bine si sa se puna in valoare cu nonsalanta, rasfatandu-se in permanenta.
Accesoriile asortate la aceste rochii elegante, in perfecta concordanta cu atmosfera hotelului unde a avut loc prezentarea, au fost margele si alte bijuterii ale Elenei Tibulca, iar pantofii de ocazie au fost asigurati de d'anovi.
La final, prezentarea a fost incununata cu o minunata rochie de mireasa, ce a taiat rasuflarea celor prezenti, defilarea finala fiind rasplatita cu generozitate de aplauzele publicului, care a apreciat cu adevarat colectia, ca si organizarea foarte buna a evenimentului, Nora Balanica meritand pe deplin sa fie felicitata pentru realizarile sale.
La parada au participat reprezentanti ai presei si televiziunii, precum si diverse personalitati din viata mondena a Capitalei, printre care familia princiara Sturdza, Eugen Plesca, Mihai Constantinescu si altii.

Cele mai citite

Lasconi – balaurul cu două capete (unul spre dreapta și altul spre stânga)

Ilustrație: Marian Avramescu După ce a făcut baie de mulțime la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, președintele Partidului Social...

Bunicul Biden și spiridușii de campanie

Dezbaterea televizată dintre Joe Biden și Donald Trump este îndelung comentată. Dar puțini au sesizat că, oricât de împovărătoarea ar fi tensiunea, consilierii nu-și...

Măsură controversată. Grecia introduce săptămâna de lucru de șase zile „orientată spre creștere”

În timp ce companiile din țările din întreaga lume încearcă să implementeze ideea de a lucra doar 4 zile pe săptămână, în Grecia angajaților...
Ultima oră
Pe aceeași temă