11.4 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCele mai ciudate joburi din anturajele vedetelor: Angajez schimbător de baterii pentru...

Cele mai ciudate joburi din anturajele vedetelor: Angajez schimbător de baterii pentru Game Boy!

Unii le-ar spune sclavi ai timpurilor moderne, alţii îi invidiază pentru că se învârt în cercurile celebrităţilor, ei doar sunt destul de confuzi, probabil, cu privire la fişa postului. Vorbim despre cele mai ciudate indatoriri ale membrilor anturajului vedetelor internaţionale.

De la clasicul asistent personal, în ultimii ani s-a ajuns la job-uri care sună cam asa: “consilier de sutiene”, “schimbător de baterii” sau echipă “de întunecat camere”. De aici până la apariţia unor clasamente, mai era un singur pas. Site-ul CNBC.com listează câteva dintre joburile ciudate pe care le au unii indivizi din anturajul vedetelor consacrate.

Elvis – primul “pretenţios”
Elvis Presley a fost prima vedetă care a introdus conceptul de anturaj. Regele nu ieşea niciodată fără un grup considerabil format din prieteni vechi, veri şi oameni de încredere, grupa care în timp a primit denumirea de Memphis Mafia datorită stilului lor vestimentar: costume închise la culoare şi ochelari de soare. Unii dintre aceştia aveau roluri specifice, cum ar fi securitatea sau logistica şi se intitulau TCB (take care of business – cei care au grijă de afaceri). Nici unul nu era plătit cu mai mult de 500 de dolari pe săptămână. Cei care nu aveau un salariu fix, ii ajutau pe TCB-işti cu alte probleme mai speciale: aveau rol de yesmen-i, găseau femei pentru Elvis si aveau legături cu dealerii de droguri. În schimbul serviciilor lor primeau maşini sau alte bunuri.

Oprah Winfrey
Potrivit unui articol din Los Angeles Times, citat de CNBC.com, Oprah Winfrey are un angajat care se ocupă de… sutienele sale. În anii 2000, vedeta de televiziune a lansat o campanie prin care îşi dorea să înveţe femeile să îşi aleagă sutienul potrivit cu ajutorul unui consilier care ştie cum să ia în calcul greutatea, dimensiunile şi alţi factori. Mişcarea a luat amploare şi a rămas consemnată sub denumirea “Oprah’s Bra Revolution”. Cel mai probabil vedeta, care nu a avut niciodată o greutate corporală stabilă, are un angajat permanent responsabil cu alegerea sutienelor potrivite pentru ea.

Ludacris
Una dintre pasiunile rapperului Ludacris este să se joace pe clasicele Game Boy-uri. Nu ştii niciodată când îi vine cheful, aşa că cineva trebuie să se asigure că în orice moment al zilei bateriile sunt încărcate şi că vedeta se poate juca. Astfel, Ludacris şi-a angajat un om care are ca singur scop în viaţă schimbarea bateriilor la Game Boy.

“Întunecător de cameră”
Multe celebrităţi sunt cunoscute pentru excentricităţile lor, multe dintre ele ieşind la iveală atunci când îşi completează rubrica de cerinţe speciale pentru hotelurile la care sunt cazaţi în turnee. Rod Stewart face şi el parte din tagma celor pretenţioşi. Este cunoscut faptul că solistul ţine foarte mult la somnul lui de frumuseţe. Atât de mult încât are o echipă de oameni care se ocupă de întunecarea camerei înainte să ajungă acesta în camera de hotel. Angajaţii trebuie să acopere orice nişă prin care ar putea pătrunde lumina, astfel încât somnul artistului să nu fie deranjat sub nicio formă.

Lady Gaga
Era imposibil ca Lady Gaga să lipsească din această listă. Controversata artistă are, pe lângă echipa Haus of Gaga, multe persoane care au îndatoriri variate: cum ar fi să o care pe aceasta pe stradă când poartă un costum în formă de ou, sau de exemplu, cei 80 de oameni care au însoţit-o la un show televizat şi care au trebuit să mănânce toată şunca de la bufetul instituţiei.

Aşa se ţine o umbrelă!
Aceste meserii au suişurile şi coborâşurile lor. Pentru unul dintre asistenţii lui P. Diddy, jobul lui – care înseamnă a-i ţine umbrella rapperului – a însemnat o pantă ascendentă. Derik Watkins este mereu îmbrăcat la patru ace şi ataşat unei umbrele care are rostul de a-l proteja pe star. A devenit faimos după publicarea unei fotografii în care, îmbrăcat impecabil îi ţine lui Diddy deasupra capului o umbrelă albă, pe plaja din St. Tropez. Umbrela a devenit simbolul lui şi acum figurează în videoclipuri cum ar fi “I Like the Way You Move” a lui Outkast, apoi o reclamă şi, previzibil, are propria sa linie de umbrele de lux. Pe lângă a-i căra umbrela, Watkins îi aduce cafeaua lui P. Diddy, îl trezeşte, îi alege hainele şi îi face bagajele.

Calcă şireturile Prinţului Charles
Prinţul Charles nu s-a schimbat niciodată singur de haine şi nu a ridicat niciodată vreun obiect vestimentar de pe jos. Acesta are în subordine trei valeţi care îl dezbracă şi îl îmbracă. Unul dintre aceşti valeţi are obligaţia de a-i călca şireturile de fiecare dată când acesta îşi descalţă pantofii.

Brian Wilson
Terapia este o meserie profitabilă dacă ajungi să o practici în slujba unei vedete chinuite de nemulţumiri şi frustrări. Mai ales când reuşeşti să câştigi încrederea pacientului tău până într-acolo încât să îi devii cel mai apropiat om şi să fii prezent langă el 24 ore, 7 zile pe săptămână. Acesta este şi cazul terapeutului Eugene Landy, care a devenit umbra lui Brian Wilson (Beach Boys). În timp, de la câteva ore de terapie pe săptămână, Landy a ajuns managerul, colaboratorul muzical şi producătorul vedetei, plus, a fost numit partener financiar şi beneficiar al averii. Landy era plătiti cu 35.000 de dolari pe lună plus cheltuieli. După ce această relaţie de exploatare s-a încheiat la tribunal, lui Landy i s-a interzis să se mai apropie de Wilson.

Mariah Carey
Mariah Carey este deja faimoasă pentru faptul că refuză să se achite de foarte multe îndatoriri zilnice de una singură. A atras atenţia publicului larg, însă, cu un obicei straniu al său care a ieşit la iveală când aceasta a participat la un show britanic. A angajat doi aomeni care să o aşeze pe canapé, o persoană care să mearga cu spatele înaintea ei în caz că s-ar putea împiedica, să fie cineva care să o prindă şi câţiva oameni în spatele camerelor care să se asigure că este filmată din unghiul care trebuie. Vedeta a venit de acasă cu propria sa hârtie igienică şi, potrivit Daily Mail până şi căţeii ei au propriul anturaj. Se spune că vedeta are o angajată de origine columbiană care îi ţine poalele rochiilor lungi ca acestea să nu atingă podeaua.

Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...
Ultima oră
Pe aceeași temă