28 C
București
marți, 16 august 2022
AcasăEconomieFoto interviuCât au costat divorţurile unor cupluri celebre

Cât au costat divorţurile unor cupluri celebre

În lumea imperiilor financiare, divorţurile costă pe măsură. Un simplu pas greşit le poate smulge unor celebrităţi câteva sute de milioane de dolari din propria vistierie. Iată cât au costat divorţurile a patru cupluri celebre, conform foxbusiness.com, cine a înşelat, cu cine şi, de ce nu, cine şi ce a avut de câştigat.

Donald şi Ivana: mariaj şi despărţire la nivel înalt

Cine a înşelat: magnatul Donald Trump
Cu cine: Marla Maples, regina frumuseţii statului american Georgia şi actriţă aspirantă
Ce s-a câştigat: Maples a devenit o actriţă destul de renumită datorită relaţiei cu Donald Trump care a început în 1988. Donald Trump a divorţat de prima sa soţie, Ivana, în 1992 şi s-a căsătorit cu Marla Maples cu care a avut o fetiţă în următorul an. Cei doi s-au despărţit în 1997 şi au divorţat oficial în 1999. Maples a primit 2 milioane de dolari conform contractului prenupţial, precum şi un ajutor substanţial pentru creşterea copiilor.
Cât a costat: Divorţul de Ivana l-a costat pe Donald Trump 20 de milioane de dolari, moşia de 14 milioane de dolari din Connecticut, o jumătate din moşia din Florida şi o pensie anuală de 350.000 de dolari pentru creşterea celor trei copii.

Tiger şi Elin Woods au încheiat cursa

Cine a înşelat: Tiger Woods, cel mai bine plătit sportiv al planetei
Cu cine: în nici un caz cu o singură femeie
Ce s-a câştigat: Nimic. Au existat doar învinşi din momentul în care Tiger Woods a ajuns pe primele pagini ale tabloidelor în 2009.
Cât a costat: Divorţul l-a costat 100 de milioane de dolari, două case în Florida, un imobil de 2,2 milioane de dolari în Suedia, custodia celor doi copii şi 22 de milioane de dolari din pierderea contractelor de publicitate cu Gatorade, AT&T şi Accenture (deşi a reuşit să le păstreze pe cele cu Gilette şi Nike). A căzut şi în clasamentul mondial de golf. Însă nu o să moară niciodată de foame, din moment ce are o avere de aproape un miliard de dolari.

Sandra Bullock şi Jesse James: drumul s-a sfârşit

Cine a înşelat: Starul TV Jesse James
Cu cine: modelul pentru tatuaje Michelle McGee
Ce s-a câştigat: Publicitate nedorită pentru toţi cei implicaţi. Sandra Bullock, una dintre cele mai iubite actriţe americane, a aflat de relaţia de lungă durată dintre soţul ei şi Michelle McGae după doar câteva zile de la câştigarea premiului Oscar pentru rolul din filmul „The Blind Side”.
Cât a costat: Nimic. Conform legilor din Texas, trebuie să fii căsătorit timp de 10 ani pentru a primi vreo pensie după divorţ.

Maria Shriver şi Arnold Schwarzenegger: „I won’t be back!”

Cine a înşelat: fostul guvernator şi erou, Arnold
Cu cine: menajera Mildred Baena
Ce s-a câştigat: Arnold a primit cele mai dure critici din cariera lui, iar opinia publică a fost şocată să afle că acesta a făcut un copil cu menajera Mildred Baena. Însă Arnold a câştigat un fiu care acum are 14 ani şi s-a năcut după cinci zile de la naşterea celui de-al patrulea copil al cuplului Scwarzenegger-Shriver.
Ce s-a pierdut: Averea celor doi s-a redistribuit. Arnold avea o avere 300 de milioane de dolari, iar soţia sa avea 100 de milioane de dolari. Conform legilor statului California, după 25 de ani de căsnicie, averea se împarte în mod egal în cazul unui divorţ. Fiecare a rămas, astfel, cu o avere de 200 de milioane de dolari.

Cele mai citite

Femeile românce sunt tot mai interesate de investiții în acțiuni

Femeile românce sunt tot mai interesate de investiții în acțiuni, mai mult decât femeile din alte țări europene. Această situație este prezentată într-un studiu realizat...

Timpul patrioților

De praznicul Adormirii Maicii Domnului, românii au fost cei mai fericiți creștin-ortodocși. Milioane de oameni au stat cu sufletul la gură și cu inima...

România contribuie la securitatea UE și va intra în Schengen, anunță ministrul Bode

România contribuie la securitatea UE și, drept "urmare firească", va fi primită în Spațiul Schengen, a anunțat ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode. Ministrul Bode s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă