20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024

Breviar

Alina Sorescu – copilotul lui Titi Aur

Alina Sorescu a participat la un raliu demonstrativ, organizat special pentru artisti, in orasul Sibiu. Aceasta nu este prima cursa de gen la care Alina participa, ea luand primele lectii de pilotaj anul trecut de la George Grigorescu. De aceasta data, Alina a fost copilotul lui Titi Aur, de la care a mai deprins cateva secrete ale sofatului. „Nu am carnet, dar o sa il iau cat de curand. Si daca voi primi o masina, voi exersa ce am invatat de la Grigorescu, de la Titi Aur si de la Mihai Leu”, spune Alina. G.D.

De Craciun, „Provincialii” au concertat pentru familiile lor

Castigatorii marelui trofeu al festivalului Mamaia 2005, „Provincialii”, au organizat in seara de Ajun un concert cu totul si cu totul special. Pentru ca in ultimii zece ani nu au reusit niciodata sa-si petreaca sarbatorile de Craciun alaturi de cei dragi, acestia au cantat pentru familiile si pentru prietenii lor apropiati, aratandu-si astfel dragostea si respectul fata de cei care i-au sprijinit intotdeauna. „Ne-am pregatit o luna de zile pentru acest concert. Am vrut sa incercam astfel sa rascumparam momentele in care nu am reusit sa fim alaturi de ei”, ne-au declarat „Provincialii”. G.D.

Konka – videoclip in cea mai veche biserica din Europa

Lucian Bogdan (bas), Cosmin Pienariu (voce), Vali Besoi (chitara solo), Marius Popa (chitara acustica) si Catalin Nistor (percutie), intr-un cuvant Konka, au filmat primul lor videoclip pentru piesa „Numai tu”. Filmarile s-au desfasurat in Sebes, pe parcursul a 24 de ore, in patru locuri diferite, fiecare cu povestea sa: Biserica Evanghelica saseasca, cea mai veche de acest gen din sud-estul Europei, pe o banca, sub un stejar batran, intr-un magazin cu rochii de mireasa si intr-o casa foarte eleganta. G.D.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă