13.5 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuAngelina Jolie vrea să fie liberă. Actrița a cerut să divorțeze. Brad...

Angelina Jolie vrea să fie liberă. Actrița a cerut să divorțeze. Brad Pitt spune că cel mai important este binele copiilor

Actrița americană Angelina Jolie i-a cerut divorțul soțului său după doi ani de la căsătorie și 12 ani petrecuți împreună, a anunțat marți AFP.  Actorul american Brad Pitt a reacționat cu tristețe și a asigurat că cel mai important în aceste momente este binele copiiilor.

UPDATE. Actorul american Brad Pitt a reacționat cu tristețe la cererea de divorț depusă de soția sa, Angelina Jolie, și a asigurat că cel mai important în aceste momente este binele copiiilor, relatează marți EFE, preluată de de Agerpres.

“Sunt foarte trist pentru toate acestea, dar acum mai important este binele copiiilor noștri”, a subliniat Pitt într-un comunicat adresat revistei People.

“Rog amabil presa să le dea liniștea pe care o merită în acest moment”, precizează el în comunicat.

Angelina Jolie, 41 de ani, a cerut luni divorțul de soțul ei, Brad Pitt, 52 de ani.

Potrivit portalului specializat în celebrități TMZ, nu ar exista o a treia persoană implicată în separarea celebrului cuplu, principalul motiv fiind modul în care Pitt își creștea copiii.

Citând “diferențe ireconciliabile”, Jolie a cerut custodia celor 6 copiii ai cuplului: trei adoptați—Maddox (Cambodgia), Pax (Vietnam) și Zahara (Etiopia) — și trei biologici—Shiloh și gemenii Knox și Vivienne.

Cunoscuți ca ‘Brangelina’, Pitt și Jolie formau una din cuplurile cele mai respectate și mai populare de la Hollywood atât pentru talentul lor pe marele ecran cât și pentru numeroasele lor activități umanitare.

—————

Actrița americană Angelina Jolie i-a cerut divorțul soțului său Brad Pitt după doi ani de la căsătorie și 12 ani petrecuți împreună, a anunțat marți AFP citată de Agerpres.

Angelina Jolie a cerut custodia copiilor și a solicitat judecătorului să-i permită lui Brad Pitt să-i viziteze, precizează portalul TMZ, dedicat celebrităților. Potrivit acestei surse, Jolie “datează separarea 15 septembrie 2016”.

“Ea nu dorește ca Brad să aibă custodia fizică împărțită” a copiilor, ci doar “custodia legală partajată”, potrivit aceleiași surse.

Brad Pitt și Angelina Jolie au filmat împreună ‘Mr. and Mrs Smith’, lansat în 2005. După filmare, actorul a divorțat de Jennifer Aniston, cu care se căsătorise în 2000, și i s-a alăturat actriței Angelina Jolie.

Cei doi sunt părinții a șase copii, dintre care trei biologici și trei adoptați, proveniți din Asia și din Etiopia. Brad și Angelina s-au căsătorit în anul 2014.

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Guvernul lansează Strategia Națională împotriva traficului de persoane. România a devenit țară de destinație pentru persoane din zona Asiei

România a devenit țară de destinație pentru victimele traficului de persoane provenite din zona Asiei, semnalează noua Strategie Națională împotriva traficului de persoane. Guvernul României...

Comisarul UE pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski (Polonia), se întâlnește cu fermieri români. Polonezii și românii au protestat contra cerealelor din Ucraina

Comisarul UE pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski, se află în România și urmează a se întâlni cu oficiali și cu fermieri români. Janusz Wojciechowski este originar...

Guvernul lansează Strategia Națională împotriva traficului de persoane. România a devenit țară de destinație pentru persoane din zona Asiei

România a devenit țară de destinație pentru victimele traficului de persoane provenite din zona Asiei, semnalează noua Strategie Națională împotriva traficului de persoane. Guvernul României...
Ultima oră
Pe aceeași temă