20.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuAngela Similea: Înainte de a pleca dintre noi, Victor mi-a cântat melodia...

Angela Similea: Înainte de a pleca dintre noi, Victor mi-a cântat melodia “Ce-ar fi să fiu”

Angela Similea vorbeşte în premieră despre Victor Surdu, soţul său, după ce acesta a decedat. Cântăreaţa va fi prezentă în emisiunea “Doamne de poveste”, pe 18 septembrie, de la ora 16.30, la postul Acasă, în prima ediţie din noul sezon al programului prezentat de Olivia Steer.

Angela Similea vorbeşte despre culisele iubirii dintre ea şi soţul ei, Victor Surdu, şi despre finalul care i-a apropiat mai tare. “Vreau să vă spun că numai cu trei săptămâni înainte de a pleca, pe un viscol, ultimul viscol din zona noastră, Victor a scos peste 100 de copaci din livadă pentru că erau mai bătrâni şi a plantat alţii 100 de pomi… A pregătit totul pentru ce se va întâmpla după el şi, în Crăciunul anului trecut, el a tăiat un brad argintiu din curte, l-a tăiat ca să-l împodobim în casă. Atunci eu am realizat că el ştie că va pleca… deşi nici o secundă nu s-a lăsat bătut”, a declarat Angela Similea pentru emisiunea “Doamne de poveste”, citată de Mediafax.

În ultimele zile petrecute împreună, Victor Surdu i-a oferit Angelei Similea şi o ultimă dovadă de iubire. “Era bolnav, cu câteva zile înainte de a pleca şi s-a ridicat de pe pat şi s-a aşezat la pian şi a început să cânte… A început să cânte o piesă de a mea: «Ce-ar fi să fiu». Şi la câteva zile după aceea a plecat… El a plecat iubind”, a spus cu lacrimi în ochi Angela Similea.

Pe lângă iubirea care i-a condus viaţa, Angela Similea a fost mânată şi de pasiunea pentru muzică, deşi mama sa s-a împotrivit. “Mama avea prejudecăţi şi considera că această profesie se face cu mult sacrificiu şi că moralitatea mai scârţie câteodată şi nu îşi dorea aşa ceva. Până la urmă a fost fericită că s-a demonstrat că se poate face, cel puţin în perioada mea se putea face, fără compromisuri de moralitate”, mărturiseşte Angela Similea.

Mărturii inedite, dorinţe neîmplinite, poveşti despre prima iubire adolescentină a Angelei Similea, toate sunt prinse în portretul unei mari artiste, interpreta unor şlagăre nemuritoare precum “Casa mea”, “Să mori din dragoste rănită” şi “Un albastru infinit”, duminică, la postul Acasă.

Cele mai citite

Iohannis,mesaj de Ziua Independenței Naționale a României

Președintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul Zilei Independenței Naționale a României. Vă prezentăm în continuare textul mesajului, așa  cum ne-a fost...

Avanpremiera filmului „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” a avut loc joi seara, la București

Filmul „În inima Naţionalei - Din vestiar până în Germania”, povestea neștiută a calificării naționalei de fotbal a României la EURO 2024, regizat de...

Tribunalul Vaslui a decis! Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu

Tribunalul Vaslui a menţinut, vineri, măsura arestului la domiciliu în cazul preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mită. „În...
Ultima oră
Pe aceeași temă