15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuAmerica il asteapta pe Raoul!

America il asteapta pe Raoul!

Sarbatorile anului 2004 l-au gasit pe Raoul bucurandu-se din plin de succesul albumului “Da-mi mana ta” si savurand aprecierile pentru albumul sau de colinde “Deschideti poarta Raiului”, lansat la finele anului trecut.

De atunci Raoul Borlea a onorat solicitarile atat la concertele din tara, cat si la turneele pentru comunitatile de romani din strainatate – peste 20.
Printre toate cererile pe care le-a avut, a reusit totusi sa compuna si sa inregistreze cateva piese cu Mirabela Dauer si sa inceapa lucrul la noul sau album, care este aproape gata. Probabil ca am fi reusit sa ascultam un nou single Raoul chiar in aceasta iarna, insa pe 28 decembrie el va pleca intr-un turneu in America, turneu ce va cuprinde 12 orase: New York, Chicago, Washington, Denver, Los Angeles, Seattle, Portland, Palm Spring, Sacramento, Boston, Miami si doua orase din Canada: Toronto si Montreal.
Artistul va pleca in acest turneu impreuna cu mai multi artisti romani, printre care se numara si trupa Autentic, Ionut Dolanescu si Doru Octavian Dumitru. Turneul este initiat de Centrul Cultural de la New York, Romanian Voice Televison si Friends of Children of Romania.
Pe langa intalnirea artistilor cu publicul roman din America, turneul are si un scop umanitar: o parte din incasari va fi donata copiilor defavorizati social.
Chiar daca trebuie sa-si infraneze frica de a zbura cu avionul si va trebui sa stea pana pe 16 februarie departe de cei dragi, Raoul este nerabdator sa le fie alaturi romanilor de peste ocean si sa le aminteasca de graiul romanesc.

Cele mai citite

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

Regele Charles al III-lea nu-l va întâlni pe Prințul Harry din cauza programului foarte încărcat al monarhului

Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, în timpul vizitei pe care o efectuează în prezent în Marea...
Ultima oră
Pe aceeași temă