19.6 C
București
miercuri, 3 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuAdriana Trandafir, "o scorpie imblanzita"

Adriana Trandafir, “o scorpie imblanzita”

In acest weekend, in Parcul Tineretului bucurestenii au gasit diverse motive de a zambi, unii dintre ei au fost actori pentru cateva momente, altii au ramas doar spectatori, dar toti, invariabil, au zambit sau chiar au ras, pentru ca Adriana Trandafir, compania de Teatru “D'Aya” si sapte mimi au oferit un spectacol de teatru neconventional, interactiv, intitulat “Un spectacol de teatru” dupa Aureliu Manea.
Spectatorii s-au amuzat in fata unei reprezentari foarte originale a piesei lui William Shakespeare “Imblanzirea scorpiei”, Adriana Trandafir interpretand cu succes rolul principal, spre deliciul celor mari si mici, iesiti in parc pentru destindere intr-o zi insorita.
Manifestarea s-a datorat unui program propus de Blend-a-Med Complete 7 si sa nu va mirati daca, in urmatoarea luna, in intersectii cu trafic intens veti vedea o statuie care va incerca sa va faca sa zambiti, fie si pentru o clipa, printr-un mesaj de genul “Arati mai bine cand zambesti” sau “Orice zi in care nu zambesti e o zi pierduta” sau “Zambeste, nu stii niciodata cine se poate indragosti de zambetul tau”.
Au mai putut fi urmariti, pe scena si printre spectatori, Gabriel Fatu, Andreas Petrescu, Claudia Negroiu, acesta fiind sfarsitul campaniei propuse de Blend-a-Med “Uimeste-ma cu un zambet”.
De mentionat ca piesa “Un spectacol de teatru” va fi prezentata in stagiunea Teatrului Undercloud, proiect de promovare a teatrului experimental ce urmeaza sa fie inaugurat la inceputul lunii iulie pe Terasa “La Motoare”.

Cele mai citite

Lasconi – balaurul cu două capete (unul spre dreapta și altul spre stânga)

Ilustrație: Marian Avramescu După ce a făcut baie de mulțime la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, președintele Partidului Social...

Lasconi – balaurul cu două capete (unul spre dreapta și altul spre stânga)

Ilustrație: Marian Avramescu După ce a făcut baie de mulțime la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, președintele Partidului Social...

Am ras cu vârfuri tocite la Portocala Mecanică, până când am fost noi storși

Ilustrație: Marian Avramescu Fotbaliștii Naționalei României, care s-au dovedit maeștrii la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, când aproape nimeni...
Ultima oră
Pe aceeași temă