3.6 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeEconomieFoto interviuActrița Charlize Theron și-a mărit familia

Actrița Charlize Theron și-a mărit familia

Actriţa sud-africană Charlize Theron a adoptat o fetiţă americană, numită August, la trei ani după ce a înfiat un băieţel, Jackson, din Africa de Sud,  au declarat surse citate de tmz.com, relatează Mediafax.

Actriţa în vârstă de 39 de ani a obţinut, în iulie, după proceduri juridice care au durat şase luni, custodia unei fetiţe “afro-americane”, “născută în Statele Unite ale Americii”, potrivit site-ului de ştiri mondene tmz.com.

Acesta este cel de-al doilea copil al lui Charlize Theron, care mai are un fiu, Jackson, în vârstă de trei ani, adoptat în 2012 din Africa de Sud.

Charlize Theron, care, pe 7 august, va împlini 40 de ani, a vorbit recent despre dorinţa sa de a avea mai mulţi copii, dar nu a oferit niciun indiciu privind planurile sale de a adopta din nou.

În iunie, Theron şi actorul american Sean Pean s-au despărţit, punând astfel capăt unei relaţii care a durat aproximativ 18 luni.

Potrivit unei surse citate de tabloidul american Us Magazine, vedeta sud-africană a fost aceea care a decis să rupă logodna de starul hollywoodian, după ce a participat alături de acesta la Festivalul de Film de la Cannes, în luna mai. În acel sejur, actriţa a fost însoţită şi de fiul ei adoptiv în vârstă de trei ani, Jackson.

Cele mai citite

Statele Unite vor desființa vizele pentru români din anul 2025, susține premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, cu prilejul vizitei sale în SUA, că Statele Unite vor renunța să mai ceară vize cetățenilor români începând cu...

Păcatele lui Kissinger

„Despre morți, numai de bine” – ne îndeamnă un vechi obicei creștin. Ca unii care i-am lăudat lui Henry Kissinger abilitățile diplomatice, în strategia...

Bucură-te de multe tipuri de legume în sera ta de iarnă!

O seră la tine acasă poate fi un vis devenit realitate. Fie că intenționezi să-ți crești fructele și legumele direct în seră sau pur...
Ultima oră
Pe aceeași temă