16.1 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuActorul Leonardo DiCaprio a fost părăsit de iubită. Care a fost motivul

Actorul Leonardo DiCaprio a fost părăsit de iubită. Care a fost motivul

Actorul Leonardo DiCaprio s-a despărţit de iubita sa, modelul Toni Garrn, după o relaţie care a durat un an şi jumătate, informează Mediafax.

Despărţirea lor s-a produs recent, după ce starul american a fost fotografiat în timp ce pleca dintr-un club din South Beach, în Florida, în compania unui număr impresionant de admiratoare.

Actorul, în vârstă de 40 de ani, şi modelul german Toni Garrn, în vârstă de 22 de ani, au avut o relaţie destul de discretă, începută în mai 2013, şi nu au apărut niciodată împreună pe covorul roşu.

Leonardo DiCaprio a avut în ultimii ani relaţii cu multe modele profesioniste, inclusiv o relaţie de cinci ani, marcată de câteva despărţiri şi împăcări, cu top-modelul brazilian Gisele Bundchen.

El a avut apoi o relaţie cu modelul Bar Rafaeli, o veritabilă vedetă a revistei Sport Illustrated, între 2005 şi 2011. Şi acea relaţie a fost marcată de câteva despărţiri.

Actorul a avut apoi o relaţie cu actriţa Blake Lively şi, apoi, o alta cu modelul Erin Heatherton.

Cele mai citite

ICR Tel Aviv prezintă expoziția „Foliage of Life”, a artistei Dalia Sinclair

La Galeria ICR Tel Aviv a avut loc vernisajul expoziției de pictură, fotografii, instalații și artă video intitulată „Foliage of Life”. Lucrările sunt realizate de...

Jungla urbană a primăriței Clotilde Armand. Defrișare nocturnă la comandă în zona Piața Domenii-Cașin (Video)

În zona centrală a Sectorul 1, condus încă de primărița USR, Clotilde Armand, mai exact la câțiva pași de Biserica Cașin, se „toaletează”...

8 mituri despre rinita alergică și realitatea din spatele lor

Rinita alergică este o afecțiune comună, cunoscută și sub denumirea de febra fânului și  care afectează milioane de persoane în întreaga lume. Mulți oameni...
Ultima oră
Pe aceeași temă