15 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuActorul Edward Hermann, cunoscut și pentru rolul din ”Fetele Gilmore”, a murit

Actorul Edward Hermann, cunoscut și pentru rolul din ”Fetele Gilmore”, a murit

Actorul american Edward Herrmann, cunoscut pentru rolurile interpretate în serialele "Fetele Gilmore" şi "Cabinet de avocatură", a murit miercuri, la vârsta de 71 de ani, informează huffingtonpost.com, citat de Mediafax.

"Edward Herrmann, pe lângă faptul că a fost un actor desăvârşit, a fost şi un adevărat domn şi un erudit, dar şi o persoană incredibil de bună şi decentă. Ne va lipsi tuturor", a declarat managerul actorului, Robbie Kass.

Potrivit site-ului TMZ, Edward Herrmann a murit într-un spital din New York, actorul fiind bolnav de cancer la creier.

Edward Herrmann a câştigat un premiu Emmy pentru rolul interpretat în serialul "Cabinet de avocatură/ The Practice", fiind însă foarte cunoscut pentru rolul lui Richard Gilmore, tatăl lui Lorelai, din serialul "Fetele Gilmore/ Gilmore Girls".

Edward Herrmann a avut o îndelungată carieră în cinema şi televiziune. A jucat în filme precum "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street", "Aviatorul/ The Aviator","Clubul împăraţilor/ The Emperor's Club" şi "Richie Rich". De asemenea, a jucat în numeroase seriale de televiziune, între care şi "Cum am cunoscut-o pe mama voastră/ How I Met Your Mother", "Soţia perfectă/ The Good Wife" şi "Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy".

Edward Herrmann a fost căsătorit de două ori, cu scenarista Leigh Curran şi cu Star Hayner (din 1992 până la decesul său), şi are două fiice şi un fiu vitreg.

Cele mai citite

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...
Ultima oră
Pe aceeași temă