17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuActorul Ben Stiller a fost diagnosticat cu cancer la prostată

Actorul Ben Stiller a fost diagnosticat cu cancer la prostată

Actorul american Ben Stiller a anunțat marți că, în urmă cu doi ani, a fost diagnosticat cu cancer la prostată, informează Variety, citat de Mediafax.

Într-un interviu pentru emisiunea moderată de Howard Stern, Ben Stiller a vorbit despre cum a detectat boala și ce tratament urmează. „A venit din neant. Nu mă așteptam”, a spus el.

Ben Stiller a participat la interviu pentru a trimite un semnal asupra conştientizării acestei boli şi pentru a vorbi despre testul PSA (Antigentul Specific Prostatei) – un test de sânge folosit pentru a măsura nivelurile de proteine, care ajută la identificarea cancerului de prostată.

Printre rolurile memorabile jucate de Ben Stiller se numără cel al modelului Derek Zoolander din filmul „Zoolander Manechinul”, cel din comedia „Mary cea cu vino-ncoa'”, în care a jucat alături de Cameron Diaz, şi franciza „Un socru de coşmar”, în care îl are ca „rival” pe Robert De Niro. De asemenea, starul american s-a remarcat şi în franciza de comedie „O noapte la muzeu”. Ben Stiller a regizat şi comedia din 2016 „Zoolander 2″.

În „Zoolander 2″, actorii principali sunt Ben Stiller şi Owen Wilson, care joacă rolurile unor fotomodele masculine, însă în peliculă apar şi Kim Kardashian alături de soţul său, rapperul Kanye West, dar şi alte celebrităţi în roluri episodice: Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus, Ariana Grande şi Demi Lovato. Actorul a regizat şi produs mai multe lungmetraje, cele mai cunoscute fiind „Submarine” (2010) şi „Megamind” (2010), „Furtuna tropicală/ Tropic Thunder” (2008) şi „Starky and Hutch” (2004).

Cele mai citite

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...
Ultima oră
Pe aceeași temă