10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăAlegeri 2016Accident de muncă în Portul Constanţa, un muncitor a murit prins de...

Accident de muncă în Portul Constanţa, un muncitor a murit prins de o bandă transportoare

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, muncitor la o societate cu punct de lucru în Portul Constanţa, a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a fost prins de o bandă transportoare şi aruncat într-un buncăr de cărbune, transmite Mediafax.

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea” al judeţului Constanţa, incidentul a avut loc marţi noapte, în jurul orei 23.00, în dana 64 a Portului Constanţa.

Bărbatul, angajat al SC Minmetal SA, a fost prins în fluxul tehnologic de o bandă transportoare de cărbune şi aruncat în buncărul de încărcare al vagoanelor.

Pompierii de la Serviciul de Descarcerare s-au chinuit aproape o oră să scoată trupul muncitorului, care fusese prins în clapeta de eliberare a cărbunelui din buncărul de încărcare al vagoanelor, iar pentru a fi scos a fost necesară deschiderea instalaţiei.

Deşi la faţa locului era prezent şi un echipaj SMURD, cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

Inspectorii de muncă şi procurorii constănţeni au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă