Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tranzactiile pentru Rompetrol au facut 27% din banii Bursei

Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) s-a detasat ieri din punct de vedere al lichiditatii si al valorii tranzactionate, cu un rulaj de 12,1 milioane lei, ceea ce a reprezentat 27% din totalul pietei. Pe fondul comunicatului companiei, remis Bursei ...

Share

Dana Dobre 0 comentarii

13.10.2005 - 00:00
Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) s-a detasat ieri din punct de vedere al lichiditatii si al valorii tranzactionate, cu un rulaj de 12,1 milioane lei, ceea ce a reprezentat 27% din totalul pietei. Pe fondul comunicatului companiei, remis Bursei de Valori in prima zi a acestei saptamani, prin care se anunta o contributie a firmelor grupului Rompetrol la bugetul statului de peste 16.900 miliarde lei vechi, actiunile RRC s-au pozitionat in topul preferintelor investitorilor. Astfel, prin 445 de operatiuni au fost transferate 99,9 milioane titluri ale rafinariei, la cotatii care au atins, pe parcursul sedintei, un minim de 0,1190 lei/actiune si un maxim de 0,1220 lei/actiune. Ultimul transfer al sesiunii bursiere a fost realizat cu un pachet de 30.000 titluri RRC, la o cotatie de 0,1200 lei/actiune. Acest nivel reprezinta o crestere de 1,69% fata de sedinta anterioara, cand titlurile RRC au inchis la 0,1180 lei/actiune. In sedinta de ieri au fost realizate 5.081 de operatiuni, prin care s-au transferat 133,3 milioane de actiuni. Din 53 de simboluri tranzactionate, 31 aveau la inchidere cotatii in crestere fata de sedinta anterioara. Cea mai buna crestere a fost aferenta unor actiuni putin lichide - Vel Pitar Ramnicu Valcea (VEL), acestea crescand ieri cu 14,55%.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...